Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

CTR van advertentieverzoek

De klikfrequentie (CTR) van het advertentieverzoek is het aantal advertentieklikken gedeeld door het aantal advertentieverzoeken.

CTR van advertentieverzoek = klikken/advertentieverzoeken

Als u bijvoorbeeld 7 klikken heeft ontvangen uit 1000 advertentieverzoeken, is de CTR van uw advertentieverzoek 0,7 procent. (7/1000 = 0,7%)

Houd er rekening mee dat deze statistiek alleen beschikbaar is op het tabblad voor de statistische gegevensgroep 'Aangepast'. Meer informatie over de aangepaste statistische gegevensgroep.