Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annonceenheder

Ofte stillede spørgsmål om annonceformater

Her er nogle svar på spørgsmål om AdSense-annonceformater.

Udvid alle  Skjul alle

Responsive annoncer

Hvordan bruger jeg tagparametre for responsive annoncer?

Ved hjælp af tagparametre for responsive annoncer kan du ændre adfærden af dine responsive displayannonceenheder. Du kan f.eks. angive en generel form, som din annonceenhed altid skal have. Hvis du vil bruge tagparametre for responsive annoncer, skal du typisk foretage en lille ændring af din responsive annoncekode. Se, hvordan du bruger du tagparametre for responsive annoncer.

Kan jeg tilpasse responsive annoncer, så de passer til mit website?

Hvis vores responsive annoncekode ikke opfylder alle dine behov, kan du ændre koden, så den opfylder behovene på dit responsive website. Disse eksempler på avancerede funktioner til responsive annoncekoder viser dig, hvordan du kan foretage disse ændringer korrekt.

Kan jeg angive en maksimal bredde og/eller højde for mine responsive annoncer?

Ja, du kan angive den maksimale bredde og/eller højde. Se Sådan ændrer du den responsive annoncekode for at få en vejledning i, hvordan du gør dette.

I Chrome Udviklerværktøjer får jeg vist fejlmeddelelsen availableWidth=0. Hvad betyder det?

Hvis følgende fejl returneres, betyder det, at når den responsive annoncekode beregnede den tilgængelige bredde, var bredden 0.

I Chrome Udviklerværktøjer får jeg vist denne fejlmeddelelse: adsbygoogle.push() error: No slot size for availableWidth=0. Hvad skal jeg gøre?

Dette skyldes, at din responsive annoncekode ligger i en overordnet container, hvor der ikke er angivet en eksplicit bredde. For at løse dette skal du enten angive den overordnede containers bredde eller angive en fast størrelse på annonceenheden.

Annoncer med fast størrelse

Hvorfor vises annonceenheder med fast størrelse nogle gange i en anden størrelse end den, jeg har angivet?

Følgende AdSense-funktioner, der er designet til at øge effektiviteten af annonceenheder, kan gøre dette:

• Displayannoncer i lignende størrelse giver dig mulighed for at vise displayannoncer i lignende størrelse, men mere effektive displayannoncer i dine annonceenheder. Du kan fravælge denne funktion ved at gå til Brandsikkerhed og så Indhold og så Styringselementer for blokering og så Administrer annoncevisning og deaktivere Displayannoncer i lignende størrelse.
  • Optimering af annoncestørrelser giver Google mulighed for automatisk at optimere størrelsen af dine annonceenheder på mobilen. Du kan fravælge denne funktion ved at gå til Annoncer og så Globale indstillinger og deaktivere Lad Google optimere størrelsen på dine mobilannoncer.
Bemærk! Deaktivering af en af disse funktioner kan have en negativ indvirkning på din annonceenheds effektivitet.

Klæbende annoncer

Må jeg implementere klæbende annoncer, og hvad er politikreglerne?

Klæbende annoncer er tilladt i AdSense. Hvis du er interesseret i at bruge dette format, kan du nedenfor se de tekniske krav, du skal overholde:

• Det er kun tilladt at bruge annonceformater med en bredde på 300 pixels eller derunder.
  • Eksempelvis er størrelsen 728 x 90 ikke tilladt.
  • Størrelserne 160 x 600, 300 x 600, 300 x 250, 300 x 50 og 120 x 600 er alle sammen tilladt.
  • Klæbende annoncer må ikke overlappe eller underlappe andet indhold på siden. Annoncerne må heller ikke være placeret for tæt på indholdet, websitenavigationsfunktioner (heriblandt rullebjælker) eller andre annoncer. Dette omfatter sider med responsivt design og eventuelle problemer, der måtte opstå, hvis der vælges en anden vinduesstørrelse.
  • Alle annoncetilskrivninger og alt annonceindhold skal vises hele tiden.
  • Annoncerne skal rulle ind i og ud af det synlige område. De må med andre ord ikke forsvinde på noget tidspunkt under rulningen.
  • Annoncerne må kun bevæge sig lodret (der må ikke være vandret rulning). Klæbende annonceenheder må ikke "flyde" til andre placeringer på siden eller følge markøren.
  • Annoncerne skal gengives forholdsvis hurtigt og rulle glidende uden nogen form for hakkende bevægelse.
  • Der må kun være én synlig klæbende annonce i det synlige område ad gangen. Det er ikke tilladt at have spejlede klæbende annonceenheder på begge sider af indholdet eller parallelle annonceenheder (vandret ud for hinanden) på den ene side af indholdet.
  • Disse implementeringer er kun beregnede til computere, og der må ikke være klæbende annoncer på tablet- eller mobiloptimerede versioner af et website. Som udgiver skal man sørge for, at implementeringen er kompatibel, når websitet indlæses på en tablet eller mobilenhed, også selvom siden ikke er tablet-/mobiloptimeret.

Native-annoncer

Hvilke typer native-annoncer kan jeg implementere?

AdSense tilbyder følgende native-produkter:

Så længe dine annoncer ikke overstiger dit indhold, kan du placere så mange native- og ikke-native-annoncer på dine sider, som du vil. Få flere oplysninger om vores politik vedrørende beholdningsværdi.