Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brug Google Analytics sammen med AdSense

Spor trafikken ved hjælp af Google Analytics

Analysér trafikken ved hjælp af dataindsigt

Google Analytics er en webanalyseløsning, der giver dig stor indsigt i trafikken på dit website/i din app. Målgruppedata kan gøre det lettere for dig at lægge en plan mht. indhold og forbedre brugeroplevelsen ved at optimere din platforms visuelle egenskaber, navigation og brugerværdi.

Brug Analytics-indsigt til at udføre trafikanalyse

• Overvåg trafikken for at få indsigt i de normale trafikmønstre på dit website.
  • Se detaljer om specifikke annonceenheder, CTR og sidevisninger i AdSense-rapporter.
  • Få trafikken opdelt i relevante segmenter eller kanaler i dine Analytics-rapporter.
  • Find frem til mistænkelige trafikkilder eller klik ved hjælp af ovennævnte metoder.
  • Sørg for, at din annonceimplementering overholder AdSense-programpolitikkerne.
  • Har du flere spørgsmål? Så besøg AdSense-hjælpegruppen.
  • Og sidst, men ikke mindst: Rapportér ugyldig aktivitet til AdSense-teamet.

Brug Analytics-statistik som et middel til at øge omsætningen

Du kan bruge Analytics' tilknyttede tjenester til at udføre en omfattende, tredimensionel analyse af din indkomst på sideniveau og derved øge din AdSense-omsætning.

1. Link din AdSense-konto til Analytics.
  2. Gå til fanen "Udgivere" i rapporten "Adfærd" i Analytics.
  3. Vælg sekundære dimensionsfiltre på fanen "Udgivere", f.eks. Brugerdemografi, Land, Trafikkilde, Browsersprog og Skærmopløsning.
  4. Se oversigten over omsætning for besøgende efter brugerdemografi, f.eks. køn, alder eller land.
  5. Se oversigten over omsætning for besøgende for en enkelt webadresse med forskellige tidsintervaller, f.eks. timer.

Ved at kombinere disse data kan du udføre en flerdimensionel analyse af specifikke trafikkilder, sider og brugergrupper.

Tips til, hvordan du undgår ugyldig trafik

• Brug Analytics til at få indsigt i annoncetrafikken og de websitebesøgendes adfærd. Du kan opdele trafikken ved hjælp af rapporterne Webadressekanaler, Tilpassede kanaler og Annonceenheder i AdSense.
  • Opret særskilte annonceenheder for hvert website, både til computere og mobilenheder, og brug et unikt annonceenheds-id til hver annonceplacering.
  • Identificer bot-aktivitet: Selvidentificerende bots, spiders og søgemaskinecrawlere.
  • Segmentér trafikken for at få større indsigt i trafikkilder og brugere og for at forhindre ugyldig trafik.
  • Sørg for at samarbejde med godkendte trafikpartnere for at undgå mistænkelig trafik.
  • Hvis du vil bruge betalt trafik, er det vigtigt, at du foretager kvalitetskontrol på forhånd. Brug tjeklisten vedrørende trafikudbydere som en hjælp til at stille de rette spørgsmål til en trafikudbyder, du overvejer at benytte.

Udfør A/B-test med Google Optimize

Optimize giver dig mulighed for at teste varianter af websider, og når resultaterne er klar, kan du se, hvilken variant der er "leder".

Hvis du vil oprette A/B-tests i Optimize, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Konfigurer Optimize.
  2. Installer Optimize-kodestykket på dit website.
  3. Opret en A/B-test.
  4. Opret mål i Analytics.

Gå til Optimize Resource Hub for at få flere oplysninger.