Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Utilitzar Google Analytics amb AdSense

Aprofitar Google Analytics per fer un seguiment del trànsit

Analitzeu el trànsit amb estadístiques de dades

Google Analytics és una solució d'analítica web que us ofereix estadístiques detallades sobre el trànsit que rep el vostre lloc web o la vostra aplicació. Les dades de públic us poden ajudar a planificar el contingut i millorar l'experiència d'usuari optimitzant l'aspecte-i-sensació, la navegació i el valor d'usuari de la plataforma.

Utilitzar les estadístiques d'Analytics per analitzar el trànsit

• Superviseu el trànsit i descobriu els patrons de trànsit habituals del vostre lloc web.
  • Amplieu els detalls dels informes d'AdSense sobre blocs d'anuncis concrets, CTR i visualitzacions de pàgina.
  • Desglosseu els informes de trànsit d'Analytics en segments o canals significatius.
  • Utilitzeu els mètodes indicats anteriorment per detectar clics o fonts de trànsit sospitosos.
  • Assegureu-vos que la implementació dels anuncis compleixi les polítiques del programa d'AdSense.
  • Encara teniu preguntes? Consulteu la Comunitat d'ajuda d'AdSense.
  • Finalment, informeu l'equip d'AdSense d'activitat no vàlida.

Utilitzar les estadístiques d'Analytics per optimitzar els ingressos

Podeu utilitzar els serveis associats d'Analytics per integrar-los amb els ingressos d'AdSense. Això us pot ajudar a dur a terme una anàlisi completa i tridimensional dels ingressos al nivell de pàgina.

1. Enllaceu el compte d'AdSense a Analytics.
  2. A Analytics, aneu a la secció d'informes "Comportament" i, tot seguit, accediu a la pestanya "Editor".
  3. En aquesta pestanya, seleccioneu filtres de dimensions secundàries, com ara Dades demogràfiques dels usuaris, País, Font del trànsit, Idioma del navegador o Resolució de pantalla.
  4. Consulteu el desglossament dels ingressos dels visitants amb dades demogràfiques diferents, com ara el sexe, l'edat i el país.
  5. Consulteu el desglossament dels ingressos procedents dels visitants d'un mateix URL en diferents increments de temps, com ara per hores.

Si combineu les dades anteriors, podeu fer una anàlisi multidimensional de fonts de trànsit, pàgines i grups d'usuaris concrets.

Consells per mantenir un trànsit adequat

• Utilitzeu Analytics per entendre com funcionen el trànsit dels anuncis i els visitants del lloc web. Podeu desglossar el trànsit mitjançant canals d'URL, canals personalitzats o informes de blocs d'anuncis a AdSense.
  • Creeu blocs d'anuncis per a cadascun dels vostres llocs web, tant en dispositius mòbils com en ordinadors. Configureu diferents emplaçaments d'anuncis amb identificadors únics de blocs d'anuncis.
  • Comproveu si hi ha activitat de robots: robots que s'autoidentifiquin, aranyes i rastrejadors de motors de cerca.
  • Segmenteu el trànsit per examinar-ne de manera més eficaç les fonts i els usuaris, així com perquè us resulti més fàcil evitar el trànsit no vàlid.
  • Assegureu-vos de treballar amb partners de trànsit de confiança per evitar el trànsit sospitós.
  • Si voleu utilitzar trànsit de pagament, és important que abans feu comprovacions de qualitat. Utilitzeu la llista de comprovació de proveïdors de trànsit com a guia a l'hora de discutir les condicions de col·laboració amb els proveïdors que us interessin.

Fer proves A/B amb Google Optimize

Optimize us permet provar variants de pàgines web, supervisar-ne els resultats i saber quina variant és la líder.

Si voleu crear proves A/B a Optimize, cal que seguiu alguns passos:

1. Configureu Optimize.
  2. Instal·leu el fragment d'Optimize al vostre lloc web.
  3. Creeu una prova A/B.
  4. Creeu objectius a Analytics.

Per obtenir més informació, consulteu el Centre de recursos d'Optimize.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.