Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Zoekopdracht-CTR

De CTR (klikfrequentie) van een zoekopdracht wordt berekend door het aantal klikken te delen door het aantal gerapporteerde zoekopdrachten.

CTR van zoekopdracht = klikken/zoekopdrachten

Als u bijvoorbeeld 7 klikken heeft ontvangen uit 1000 zoekopdrachten, is de CTR van uw zoekopdracht gelijk aan 0,7%.