Onlangs hebben we Uw AdSense-pagina gelanceerd. Hier vindt u gepersonaliseerde informatie over uw account waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Zoekopdracht-RPM

De RPM (inkomsten per duizend vertoningen) van een zoekopdracht wordt berekend door uw geschatte inkomsten te delen door het aantal gerapporteerde zoekopdrachten, en dit vervolgens te vermenigvuldigen met 1000.

RPM van zoekopdracht = (geschatte inkomsten/aantal zoekopdrachten) * 1000

Als u bijvoorbeeld een geschatte $60 heeft verdiend met 15.000 zoekopdrachten, is de RPM van uw zoekopdracht gelijk aan ($60/15.000) * 1000, oftewel $4,00.