Programmeerbare zoekmachine

Een zoekmachine is een aangepaste zoekfunctionaliteit waarmee u gebruikers van uw site op een speciale manier zoekopdrachten kunt laten uitvoeren. U kunt met AdSense een zoekmachine toevoegen aan uw site en geld verdienen door AdSense-advertenties weer te geven op de pagina's met zoekresultaten.

Als u de vormgeving van het zoekvak en de zoekresultaten op uw site wilt aanpassen, kunt u Programmeerbare zoekmachine gebruiken. Met 'Programmeerbare zoekmachine' kunt u de zoekresultaten ook verfijnen zodat gebruikers makkelijker de informatie kunnen vinden die ze op uw site zoeken.