Welkom bij het AdSense Helpcentrum. Vanwege de feestdagen is onze support niet beschikbaar van 17 december tot 4 januari. We raden u aan ons Helpcentrum en onze communityforums te bezoeken voor aanvullende hulpbronnen. Onze excuses voor het ongemak. We stellen uw begrip en geduld tijdens deze periode op prijs.

Programmeerbare zoekmachine

Een zoekmachine is een aangepaste zoekfunctionaliteit waarmee u gebruikers van uw site op een speciale manier zoekopdrachten kunt laten uitvoeren. U kunt met AdSense een zoekmachine toevoegen aan uw site en geld verdienen door AdSense-advertenties weer te geven op de pagina's met zoekresultaten.

Als u de vormgeving van het zoekvak en de zoekresultaten op uw site wilt aanpassen, kunt u Programmeerbare zoekmachine gebruiken. Met 'Programmeerbare zoekmachine' kunt u de zoekresultaten ook verfijnen zodat gebruikers makkelijker de informatie kunnen vinden die ze op uw site zoeken.