Targetingtypen in rapportage

In het rapport Targetingtype wordt weergegeven hoe adverteerders advertenties op uw site hebben getarget. De gegevens in het rapport zijn onderverdeeld in de volgende targetingtypen:

• Context: Targeting op basis van zoekwoordanalyse, woordfrequentie, lettergrootte en de algemene linkstructuur van internet.
  • Plaatsing: Targeting op basis van de URL van uw site.
  • Gepersonaliseerd: Targeting van specifieke gebruikers op uw site op basis van hun cookie-ID en Google-account als de gebruiker zich heeft aangemeld voor deze functies. Dit targetingtype kan echter ook contexttargeting bevatten wanneer we geen toegang tot gebruikersgegevens hebben.
  • Run-of-network: Targeting van alle sites in het AdSense-netwerk, met uitzondering van expliciet uitgesloten sites, op basis van de beschikbare voorraad.
  • Geen: Geen targeting gebruikt.