Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentieblokken

Synchrone advertentiecode genereren voor uw advertentieblokken

De advertentiecode die u genereert in uw AdSense-account is volledig asynchroon. Deze code zorgt voor kortere wachttijden op internet en biedt een betere gebruikerservaring voor de bezoekers van uw site. Als u bijvoorbeeld een synchrone advertentiecode moet genereren, omdat u Google Ad Manager of een andere advertentieserver gebruikt die geen asynchrone advertentiecode ondersteunt, moet u de code van uw advertentieblok aanpassen.

Opmerking: U kunt alleen synchrone advertentiecode genereren voor advertentieblokken met een vast formaat.

Als u de bestaande code van een advertentieblok wilt wijzigen, voert u de volgende code-updates door:

Asynchrone code van het advertentieblok:

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/
pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- leaderboard -->
<ins class="adsbygoogle"
    style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
    data-ad-client="ca-pub-xxxxxxxxxxxxxxxx"
    data-ad-slot="1234567890"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Synchrone code van het advertentieblok:

<script type="text/javascript">
    google_ad_client = "ca-pub-xxxxxxxxxxxxxxxx";
    google_ad_slot = "1234567890";
    google_ad_width = 728;
    google_ad_height = 90;
</script>
<!-- leaderboard -->
<script type="text/javascript"
src="https://pagead2.googlesyndication.com/
pagead/show_ads.js">
</script>
Opmerking: We raden af om asynchrone en synchrone advertentiecode te combineren op een webpagina.