Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Aan de slag met uw AdSense-account

Inloggen bij AdSense

In dit artikel leest u hoe u kunt inloggen op uw Google AdSense-account.

Kunt u niet inloggen?

Als u problemen ondervindt met inloggen op uw account, kunt u de volgende bronnen proberen:

Inloggen op uw AdSense-account

1. Ga naar https://www.google.com/adsense.
  2. Klik op Inloggen.
  3. Geef het e-mailadres en wachtwoord op waarmee u zich heeft aangemeld voor AdSense.
  4. Klik op Inloggen.
    Opmerking: Als u de nieuwste versie van de algemene voorwaarden van Google AdSense niet heeft geaccepteerd, wordt u gevraagd dat te doen als u inlogt. Nadat u de algemene voorwaarden heeft gelezen, vinkt u het selectievakje aan en klikt u op Ik ga akkoord om door te gaan naar uw account.