Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Començar a utilitzar un compte d'AdSense

Iniciar la sessió a AdSense

En aquest article s'explica com es pot iniciar la sessió a un compte de Google AdSense.

No podeu iniciar la sessió?

Si teniu problemes per iniciar la sessió al vostre compte, proveu aquests recursos:

Com es pot iniciar la sessió a un compte d'AdSense

1. Visiteu https://www.google.com/adsense.
  2. Feu clic a Inicia la sessió.
  3. Introduïu l'adreça electrònica i la contrasenya que vau utilitzar per registrar-vos a AdSense.
  4. Feu clic a Inicia la sessió.
    Nota: si no heu acceptat els termes i condicions més recents de Google AdSense, se us demanarà que ho feu quan inicieu la sessió. Un cop hàgiu llegit els termes i condicions, marqueu la casella de selecció i feu clic a Accepto per anar al compte.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.