Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kontoinställningar

Återställa glömt användarnamn eller lösenord i AdSense

Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord i AdSense eller har problem med att logga in kan du använda felsökningsverktyget Kan inte logga in på ditt Google-konto.

Med ditt Google-konto kan du komma många produkter från Google, så avslöja inte ditt lösenord för någon.

Om du inte har åtkomst till ditt Google-konto

Om du inte längre har åtkomst till det Google-konto som är kopplat till ditt AdSense-konto kan du följa dessa steg för att återställa Google-kontot.