Kontoinnstillinger

Gjenopprett glemte AdSense-brukernavn eller -passord

Hvis du har glemt AdSense-brukernavnet eller -passordet ditt, eller om du har problemer med å logge på, kan du gjenopprette tilgangen til kontoen via feilsøkingsprogrammet for problemer med pålogging til Google-kontoer.

Med Google-kontoen din har du tilgang til mange Google-produkter, så vi anbefaler at du ikke deler passordet ditt med andre.

Sånn får du tilgang til Google-kontoen

Hvis du ikke lenger har tilgang til Google-kontoen som er knyttet sammen med AdSense-kontoen din, kan du følge denne fremgangsmåten for å gjenopprette tilgangen til Google-kontoen.