Spara annonsinställningar med ett plugin-program för webbläsare

Ett komplement till annonsinställningar för utloggade användare

Det är vanligast att man aktiverar eller inaktiverar annonsanpassning i Google via Googles annonsinställningar. Inställningarna sparas på ditt Google-konto (om du är inloggad) eller i webbläsaren (om du inte är inloggad).

Du kan också installera ett plugin-program för webbläsare som sparar ditt val att välja bort anpassade annonser.

Annonserna försvinner inte när du inaktiverar annonsanpassning

Även om du använder det här plugin-programmet för webbläsare visas samma antal annonser på webbplatser du besöker. Plugin-programmet inaktiverar annonsanpassning. Om du inaktiverar annonsanpassning blir annonserna som visas mindre relevanta för dig.

Installera plugin-programmet för webbläsare