Lagre annonseinnstillinger med programtillegg

Et alternativ til annonseinnstillinger når du ikke er pålogget

Det er vanligst å aktivere eller deaktivere personlig tilpasning av annonser under Googles Annonseinnstillinger. Disse innstillingene lagres i Google-kontoen din (hvis du er pålogget) eller nettleseren (hvis du ikke er pålogget).

Alternativt kan du installere et programtillegg i nettleseren for å unngå personlig tilpasning av annonser.

Det vises fortsatt annonser selv om du slår av personlig tilpasning

Hvis du bruker dette programtillegget, vises det samme antallet annonser på nettstedene du ser på. Programtillegget deaktiverer personlig tilpasning av annonser. Når du deaktiverer personlig tilpasning av annonser, blir annonsene du ser, mindre relevante for deg.

Installer programtillegget