Advertentie-instellingen opslaan met browserplug-in

Een hulpje voor opgeslagen advertentie-instellingen

Meestal wordt Google-advertenties personaliseren in- of uitgeschakeld via de advertentie-instellingen van Google. Deze instellingen worden in uw Google-account opgeslagen (als u bent ingelogd), of in uw browser (als u niet bent ingelogd).

Als alternatief kunt u een browserplug-in installeren om personalisatie van advertenties uit te schakelen.

Ook als advertenties personaliseren is uitgeschakeld, worden advertenties weergegeven

Als u deze browserplug-in gebruikt, verschijnt hetzelfde aantal advertenties op de websites die u bezoekt. De plug-in schakelt personalisatie van advertenties uit. Door personalisatie uit te schakelen zijn advertenties minder relevant voor u.

Uw browserplug-in installeren