Mainosasetusten tallentaminen selainlaajennuksella

Uloskirjautuneen käyttäjän mainosasetukset

Useimmiten Google-mainosten räätälöinti otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä Googlen mainosasetuksista. Nämä asetukset tallennetaan Google-tilillesi (jos olet kirjautuneena) tai selaimellesi (jos et ole kirjautuneena).

Voit myös asentaa selainlaajennuksen räätälöityjen mainosten estämiseksi.

Mainosten räätälöinnin poistaminen käytöstä ei poista mainoksia

Jos käytät tätä selainlaajennusta, katsomillasi sivuilla näkyy yhtä paljon mainoksia kuin aikaisemmin. Laajennus poistaa käytöstä mainosten räätälöinnin. Kun räätälöinti on poistettu käytöstä, näet myös epäolennaisia mainoksia.

Selainlaajennuksen asentaminen