Gem annonceindstillinger med et browserplugin

Tilbehør til Annonceindstillinger, når du er logget ud

Det er mest almindelig at slå Googles annoncetilpasning til eller fra via Googles annonceindstillinger. Disse indstillinger gemmes på din Google-konto (hvis du er logget ind) eller i din browser (hvis du ikke er logget ind).

Alternativt kan du installere et browserplugin for at bevare din indstilling og fravælge tilpassede annoncer.

Dine annoncer bliver ikke fjernet, når du deaktiverer annoncetilpasning

Hvis du bruger dette browserplugin, vises det samme antal annoncer på de websites, du kigger på. Pluginnet deaktivere annoncetilpasning. Hvis du deaktiverer tilpasning, bliver annoncerne mindre relevante for dig.

Installer dit browserplugin