Desar la configuració dels anuncis amb el connector del navegador

Complement de la Configuració d'anuncis amb sessió tancada

És molt habitual activar o desactivar la personalització d'anuncis de Google des de la Configuració d'anuncis de Google. Aquesta configuració es desa al compte de Google (si hi heu iniciat la sessió) o bé al navegador (si no ho heu fet).

També podeu instal·lar un connector del navegador on desar la vostra preferència de desactivació dels anuncis personalitzats.

Desactivar la personalització dels anuncis no els suprimeix pas

Si utilitzeu aquest connector del navegador, als llocs web que visiteu es mostrarà el mateix nombre d'anuncis. El connector desactiva la personalització dels anuncis. La desactivació de la personalització fa que els anuncis que es mostren us resultin menys rellevants.

Instal·lar el connector del navegador