Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Guide til begrænsninger i annoncevisning (AdMob)

Du er i øjeblikket logget ind som

Denne mailadresse er knyttet til AdMob-kontoen .

Du kan bruge denne vejledning til følgende:

• Få flere oplysninger om begrænset annoncevisning.
  • Find ud af, hvad du skal gøre, når du oplever begrænset annoncevisning, og hvordan du forhindrer det.
  • Find og ret almindelige årsager til disse begrænsninger.

Hvor længe varer håndhævelsen af begrænset annoncevisning?

Selvom begrænsningen af annoncevisningen typisk påvirker udgivere i mindre end 30 dage, kan den i visse tilfælde indføres i længere tid.

Hvordan fungerer begrænsning af annoncevisning?

Vi gennemgår og opdaterer automatisk den begrænsede annoncevisning på en konto, når vi overvåger og evaluerer trafikken. Hvis vi registrerer problemer, efter at vi har fjernet en begrænsning, eller hvis vi ikke længere har tilstrækkelige oplysninger til at vurdere den, kan vi være nødt til at genaktivere begrænsningen, mens vi evaluerer den yderligere.

Sådan forhindrer du håndhævelse af begrænsninger mht. annoncevisning

Se vores programpolitikker, og læs vores vilkår og betingelser for AdMob for at få flere oplysninger.

Sp. 1. Hvilke af følgende notifikationer vises i Politikcenter?