Kontologin

1. Jeg kan ikke logge ind på min konto

Brug dette værktøj til fejlfinding til at løse problemer med at logge ind på din AdMob-konto.

2. Hvordan får jeg en ny adgangskode til min konto?

Gå til siden til kontogendannelse, og indtast din loginadresse for at nulstille din adgangskode.

Deaktiveret konto

1. Hvorfor kan jeg ikke tilmelde mig AdMob?

I henhold til vilkårene og betingelserne for AdSense kan udgivere, hvis AdSense-konto er blevet deaktiveret på grund af ugyldig klikaktivitet, ikke deltage i AdMob-programmet.

2. Hvordan rapporterer jeg kliksabotage?

Hvis du har mistanke om, at din konto er genstand for ugyldig klikaktivitet fra tredjepart, skal du bruge denne formular til at rapportere det til vores spamteam.

3. Hvorfor er min AdMob-konto blevet deaktiveret?

Da vi er nødt til at beskytte vores ophavsretligt beskyttede registreringssystemer, kan vi ikke give vores udgivere oplysninger om deres kontoaktivitet, heller ikke om de websider, brugere eller tredjepartstjenester, der kan have været involveret.

Som du muligvis ved, tager Google ugyldig klikaktivitet meget alvorligt, og vi analyserer alle klik og visninger for at se, om de passer med et brugsmønster, der kan tyde på, at en annoncørs omkostninger eller en udgivers indtjening øges på kunstig vis. Hvis vi opdager, at en AdSense-konto kan medføre en risiko for vores Google Ads-annoncører, kan vi deaktivere kontoen for at beskytte vores annoncørers interesser.

Som det fremgår af vores Vilkår og betingelser, forbeholder Google sig retten til efter eget skøn at vurdere de enkelte tilfælde af ugyldig klikaktivitet.

Hvis du tidligere har deltaget i AdSense-programmet, og din konto blev deaktiveret for ugyldig klikaktivitet, kan du ikke deltage i AdMob-programmet.

4. Kan jeg appellere deaktiveringen af min konto?

Vi er altid indstillet på at samarbejde med dig om at løse eventuelle problemer, du støder på.

Hvis din konto er blevet deaktiveret på grund af ugyldig aktivitet:

Hvis du mener, at beslutningen er forkert, og hvis du i god tro kan erklære, at den ugyldige klikaktivitet ikke skyldes handlinger eller uagtsomhed fra din side eller fra dem, du er ansvarlig for, kan du appellere deaktiveringen af din konto via appelformularen vedrørende konti.

Hvis din konto er blevet deaktiveret på grund af overtrædelser af politikker:

Hvis du mener, at vores beslutning er forkert, og hvis du i god tro kan erklære, at overtrædelserne af politikker ikke skyldes handlinger eller uagtsomhed fra din side eller fra dem, du er ansvarlig for, kan du appellere deaktiveringen af din konto via formularen Appel vedrørende overtrædelse af politikker – konto deaktiveret.

Når vi har modtaget din appel, bliver du informeret så hurtigt som muligt, hvorefter vi træffer eventuelle nødvendige foranstaltninger. Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at din konto bliver genaktiveret.

Du skal også være opmærksom på, at når vi har truffet en beslutning vedrørende din appel, forbeholder vi os retten til ikke at behandle eventuelle yderligere appeller, og vi kontakter dig muligvis ikke igen i den forbindelse.

5. Hvad gør jeg, hvis annoncevisningen i min app er blevet deaktiveret pga. overtrædelse af en bestemt politik, og jeg har modtaget en underretning via e-mail?

Den e-mail, som vi har sendt dig, indeholder vigtige oplysninger - bl.a. kan du se, om det drejer sig om en handling på app-niveau eller på kontoniveau. Hvis vi har deaktiveret annoncevisning i din app, fortæller vi dig, hvilken specifik overtrædelse vi har fundet. Du kan desuden se et problem-id, som du skal bruge, når du har løst problemet og fjernet overtrædelsen, så du er klar til at indsende en appel via vores appelformular vedrørende overtrædelse af politikker.

Hvis underretningen ikke indeholder et problem-id, er afgørelsen endelig og kan ikke appelleres.

6. Min konto er blevet deaktiveret, fordi den var relateret til en anden deaktiveret konto. Kan jeg få mere at vide?

Præcis som med ugyldig klikaktivitet kan vi ikke give vores udgivere nogen oplysninger om de sammenhænge, vi finder mellem udgivernes konti. Vi håber, at du forstår, at vi er nødt til at tage disse forholdsregler over for alle vores udgivere for at beskytte vores ophavsretligt beskyttede registreringssystem.

Vær desuden opmærksom på, at Google forbeholder sig retten til at deaktivere en konto af enhver årsag. Hvis vi vurderer, at en AdMob-konto kan udgøre en risiko for vores annoncører, kan vi deaktivere kontoen for at beskytte vores annoncørers interesser.

7. Får jeg stadig udbetalt min indtjening?

I henhold til vores vilkår og betingelser for AdSense kan udgivere, hvis konti er blevet deaktiveret på grund af politikovertrædelser, ikke modtage yderligere betalinger. Vi tilbagefører din indtjening til de berørte annoncører, hvis det er relevant og muligt. Hvis din AdMob-konto er blevet deaktiveret, modtager du heller ikke flere betalinger.

Bemærk også, at vi lægger en betalingsspærring på evt. udestående checks til konti, der er blevet deaktiveret på grund af politikmæssige årsager. Vi beder dig derfor om at lade være med at indløse eventuelle checks, som du måtte modtage i fremtiden, da din bank muligvis opkræver et gebyr for indløsning af en spærret check.

8. Hvor mange konti må jeg have?

Hver bruger må kun have én AdMob-konto ad gangen. Det er ikke tilladt at have flere konti.

Hvis du har mere end én AdMob-konto, skal du vælge den konto, du vil beholde, og derefter lukke de øvrige konti

Hvis du problemer med at få adgang til en af dine konti, kan du bruge vores fejlfinding vedrørende login som en hjælp til at få adgang.