Tiliin kirjautuminen

1. En voi kirjautua tiliini.

Käytä tätä vianetsintäominaisuutta AdMob-tiliin kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa.

2. Miten palautan tilini salasanan?

Siirry tilin palautussivulle ja palauta salasana antamalla kirjautumisosoitteesi.

Käytöstä poistettu tili

1. Miksi AdMob-tilin hankkiminen ei onnistu?

AdSensen käyttöehtojen mukaan julkaisijat, joiden AdSense-tili on poistettu käytöstä kelpaamattomien klikkausten vuoksi, eivät voi osallistua AdMob-ohjelmaan.

2. Miten ilmoitan klikkaussabotaasista?

Jos epäilet kolmannen osapuolen käyttävän kelpaamattomia klikkauksia, ilmoita asiasta roskasisältötiimillemme tällä lomakkeella.

3. Miksi AdMob-tilini poistettiin käytöstä?

Emme voi antaa julkaisijoille tietoa tilin toiminnasta, sillä haluamme pitää havaitsemisjärjestelmämme salaisina. Tämä koskee kaikkia verkkosivuja, käyttäjiä ja kolmannen osapuolen palveluita.

Kuten ehkä tiedät, Google suhtautuu kelpaamattomaan klikkaustoimintaan hyvin vakavasti, Analysoimme kaikki klikkaukset ja näyttökerrat sen selvittämiseksi, onko niissä merkkejä menetelmistä, jotka voisivat kasvattaa keinotekoisesti mainostajan kustannuksia tai julkaisijan tuloja. Jos toteamme AdSense-tilin olevan riski Google Ads -mainostajille, saatamme poistaa tilin käytöstä mainostajien etujen turvaamiseksi

Kuten käyttöehdoissamme ilmoitetaan, Google arvioi oman harkintansa mukaisesti, milloin on kyse kelpaamattomasta klikkaustoiminnasta.

Jos olet aiemmin osallistunut AdSense-ohjelmaan ja tilisi on poistettu käytöstä kelpaamattoman klikkaustoiminnan vuoksi, et voi osallistua AdMob-ohjelmaan.

4. Voinko tehdä valituksen siitä, että tilini on poistettu käytöstä?

Autamme sinua mielellämme kaikkien ongelmien ratkaisemisessa.

Jos tilisi on poistettu käytöstä kelpaamattoman toiminnan vuoksi:

Jos päätös oli mielestäsi virheellinen ja uskot vilpittömästi, etteivät kelpaamattomat klikkaukset johdu sinun tai alaistesi toiminnasta tai huolimattomuudesta, voit tehdä valituksen tilisi käytöstä poistamisesta valituslomakkeella.

Jos tilisi on poistettu käytöstä käytäntöihin liittyvien syiden vuoksi:

Jos päätös oli mielestäsi virheellinen ja uskot vilpittömästi, etteivät sääntörikkomukset johdu sinun tai alaistesi toiminnasta tai huolimattomuudesta, voit tehdä valituksen tilisi käytöstä poistamisesta Sääntörikkomusvalitus – Tili poistettu käytöstä ‑lomakkeella.

Pyrimme vastaamaan valitukseesi mahdollisimman pian ja toimimaan asian vaatimalla tavalla. Emme kuitenkaan voi taata, että tilisi palautetaan käyttöön.

Huomaa, että kun olemme tehneet valitusta koskevan päätöksen, on mahdollista, että muita samaa asiaa koskevia valituksia ei enää käsitellä eikä sinuun oteta yhteyttä.

5. Mitä tapahtuu, jos mainosten näyttäminen sovelluksessani on poistettu käytöstä sääntörikkomuksen vuoksi ja olen saanut sitä koskevan sähköposti-ilmoituksen?

Lähettämämme sähköposti-ilmoitus sisältää erittäin tärkeitä tietoja muun muassa siitä, onko kyse sovellustason vai tilitason toiminnasta. Jos olemme poistaneet käytöstä mainosten näyttämisen sovelluksessasi, annamme sinulle havaitsemaamme sääntörikkomusta koskevia neuvoja. Ilmoituksessa on myös ongelmakohtainen tunnusnumero, joka sinun on ilmoitettava, jos teet rikkomuksen korjaamisen jälkeen valituksen sääntörikkomusvalituslomakkeella.

Jos saamassasi ilmoituksessa ei ole ongelman tunnusnumeroa, päätös on lopullinen ja siitä ei ole mahdollista valittaa.

6. Tilini poistettiin käytöstä, koska sillä oli yhteys toiseen käytöstä poistettuun tiliin. Voinko saada lisätietoja?

Kuten kelpaamattoman klikkaustoiminnan tapauksessa, emme voi antaa julkaisijoille lisätietoja yhteyksistä, joita havaitsemme julkaisijoiden tilien välillä. Otathan huomioon, että kyseinen varotoimi koskee kaikkia julkaisijoita, ja sen tarkoituksena on suojata Googlen havaitsemisjärjestelmää.

Muista myös, että Google pidättää itsellään oikeuden poistaa tilin käytöstä mistä tahansa syystä. Jos toteamme AdMob-tilin olevan riski mainostajille, saatamme poistaa tilin käytöstä mainostajien etujen turvaamiseksi.

7. Tilitetäänkö ansaitsemani tulot edelleen?

AdSensen käyttöehtojen mukaan julkaisijat, joiden tili on poistettu käytöstä käytäntörikkomusten vuoksi, eivät välttämättä enää saa maksusuorituksia. Mikäli mahdollista, hyvitämme tulosi mainostajille. Jos AdMob-tilisi on poistettu käytöstä, et saa myöskään lisämaksuja.

Huomaa myös, että peruutamme kaikki maksamattomat sekit tileillä, jotka on poistettu käytöstä käytäntörikkomusten vuoksi. Jos saat vielä sekkejä, älä talleta niitä, sillä pankkisi voi periä maksun peruutettujen sekkien tallettamisesta.

8. Montako tiliä minulla voi olla?

Kullakin käyttäjällä voi olla kerrallaan käytössä yksi AdMob-tili. Päällekkäisiä tilejä ei sallita.

Jos sinulla on useita AdMob-tilejä, sinun on valittava niistä yksi, jonka haluat säilyttää, ja peruutettava ylimääräiset tilit

Jos et pääse kirjautumaan jollekin tilillesi, pyri ratkaisemaan ongelma käyttämällä kirjautumisen vianetsintäominaisuutta.