Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Sovellukset

App-ads.txt-tiedostoon liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Tutustu huolellisesti tililläsi näkyviin tietoihin ja selvitä, miksei app-ads.txt-tiedostoasi ole löydetty tai vahvistettu. Seuraavassa taulukossa on ohjeita app-ads.txt-tiedoston vianetsintään.

Ongelma Tee näin
App-ads.txt-tiedostoa ei löydy. do this

Määritä app-ads.txt-tiedosto ja julkaise se kehittäjäsivuston verkkotunnuksessa. Seuraa app-ads.txt-tiedoston luontiohjeita

Varmista, että sovelluksesi on rekisteröity Google Playhin tai App Storeen ja että kehittäjäsivustosi on lisätty sovelluksesi tietosivulle.

AdMob indeksoi ja vahvistaa app-ads.txt-tiedostosi automaattisesti 24 tunnin kuluessa. Odota vähintään 24 tuntia, että app-ads.txt-tiedoston tila ehtii päivittyä.

Huom. Jos olet äskettäin lisännyt kehittäjäsivuston tai päivittänyt sovelluksen tiedot, AdMobilla kuluu jonkin aikaa muutosten havaitsemiseen:

• Google Play ‑sovellukset: Enintään 24 tuntia
  • Applen App Store ‑sovellukset: Enintään 7 päivää
Kehittäjäsivustosi puuttuu sovelluksesi tietosivulta. do this

Lisää kehittäjäsivusto sovelluksesi tietoihin Google Playssa tai Applen App Storessa. Etsimme app-ads.txt-tiedostoa sivuston juuren polusta verkkosivuston verkkotunnuksen perusteella. Lue lisää

Jos sovelluksesi on julkaistu monella kielellä, varmista, että kullekin kieliversiolle käytetään oikeaa kehittäjäsivustoa.

Huom. Jos olet äskettäin lisännyt kehittäjäsivuston tai päivittänyt sovelluksen tiedot, AdMobilla kuluu jonkin aikaa muutosten havaitsemiseen:

• Google Play ‑sovellukset: Enintään 24 tuntia
  • Applen App Store ‑sovellukset: Enintään 7 päivää
Kehittäjäsivustosi URL-osoite ei kelpaa. do this Tarkista kehittäjäsivustosi URL-osoite ja varmista, että se toimii oikein. Varmista, ettei sovelluksesi tiedoissa olevassa kehittäjäsivuston URL-osoitteessa ole kirjoitusvirheitä.
App-ads.txt-tiedostoasi hostataan aliverkkotunnuksessa, jota ei tueta. do this

Varmista, että verkkopalvelimesi hostaa app-ads.txt-tiedostoasi tai uudelleenohjaa oikeaan sijaintiin, kun lisäät AdMob-tililläsi näkyvän app-ads.txt-tiedoston URL-osoitteen. Tililläsi näkyvä app-ads.txt-tiedoston URL-osoite on se URL-osoite, jota AdMob käyttää tiedostosi etsimiseen.

Päivitä sovelluksen tietosivulla näkyväksi kehittäjäsivustoksi sivuston aliverkkotunnus tai jokin toinen verkkotunnus, jos et voi julkaista tiedostoa nykyisessä sijainnissa tai haluat käyttää toista verkkosivustoa.

Katso lisätietoja app-ads.txt-tiedostoa koskevista usein kysytyistä kysymyksistä

App-ads.txt-tiedostoasi ei ole muotoiltu oikein. do this

Tutustu IAB Tech Labin julkaisemiin Authorized Sellers for Appsin teknisiin tietoihin ja varmista, että olet muotoillut tiedostosi oikein.

Tarkista app-ads.txt-tiedostosi seuraavien ongelmien varalta:

• Julkaisijan tunnus puuttuu tai on virheellinen.
  • URL-osoitteessa tai julkaisijan tunnuksessa on virheitä.
  • Julkaisijan tunnus on muotoiltu virheellisesti.
  • Verkkotunnus on väärä (esim. admob.com eikä google.com).

Kopioi ja liitä personoitu, julkaisijan tunnuksesi sisältävä koodinpätkä AdMobista ads.txt-tiedostoosi. Löydät koodinpätkän seuraavasti:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse Kaikki sovellukset.
  4. Klikkaa app-ads.txt-välilehteä.
  5. Valitse Näin voit määrittää app-ads.txt-tiedoston
  6. Kopioi klikkaamalla koodinpätkän vierestä Kopioi
  7. Liitä koodinpätkä app-ads.txt-tiedostoosi.
Julkaisijan tunnuksesi on muotoiltu väärin. do this

Sinun on päivitettävä app-ads.txt-tiedosto siten, että julkaisijan tunnuksesi on muotoiltu siinä oikein.

Kopioi ja liitä personoitu, julkaisijan tunnuksesi sisältävä koodinpätkä AdMobista ads.txt-tiedostoosi. Löydät koodinpätkän seuraavasti:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse Kaikki sovellukset.
  4. Klikkaa app-ads.txt-välilehteä.
  5. Valitse Näin voit määrittää app-ads.txt-tiedoston
  6. Kopioi klikkaamalla koodinpätkän vierestä Kopioi
  7. Liitä koodinpätkä app-ads.txt-tiedostoosi.
Julkaisijan tunnuksesi puuttuu. do this

Sinun on lisättävä julkaisijan tunnus app-ads.txt-tiedostoon.

Kopioi ja liitä personoitu, julkaisijan tunnuksesi sisältävä koodinpätkä AdMobista ads.txt-tiedostoosi. Löydät koodinpätkän seuraavasti:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse Kaikki sovellukset.
  4. Klikkaa app-ads.txt-välilehteä.
  5. Valitse Näin voit määrittää app-ads.txt-tiedoston
  6. Kopioi klikkaamalla koodinpätkän vierestä Kopioi
  7. Liitä koodinpätkä app-ads.txt-tiedostoosi.
Robots.txt-tiedosto estää Googlen indeksointirobottia indeksoimasta app-ads.txt-tiedostoa. do this

Indeksointirobotit voivat ohittaa app-ads.txt-tiedoston, jos robots.txt-tiedosto rajoittaa indeksointia. Jos app-ads.txt-tiedostosi URL-osoite uudelleenohjaa toiseen isäntänimeen, kyseiseen isäntänimeen liittyvät robots.txt-tiedostot voivat myös vaikuttaa indeksointirobotteihin.

Päivitä robots.txt-tiedosto, jotta Google voi indeksoida app-ads.txt-tiedostosi.

Lisää robots.txt-tiedostoon seuraavat kaksi riviä:

User-agent: Google-adstxt

Disallow:

Huom. Google-adstxt-käyttäjäagentin lisäksi indeksointirobotti noudattaa myös Mediapartners-Google-käyttäjäagentin ja Googlebot-käyttäjäagentin sisältäviä robots.txt-tiedoston User-agent-tietoja.

Näetkö sovelluksen, joka ei ole sinun? Lue lisää