På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Kom igång

Språk som stöds i Googles produkter för utgivare

Googles produkter för utgivare har stöd för flera olika språk. Du kan välja webbplatsens primära språk under registreringsprocessen. Om du blir godkänd visar Google relevanta annonser på lämpligt språk på dina sidor, även om din webbplats innehåller flera språk som stöds.

Obs! Det är inte tillåtet att placera Google-annonskod på sidor vars innehåll huvudsakligen är på ett språk som inte stöds enligt policyerna för Google-utgivare.

Språk som stöds

De språk som för närvarande får vara primära språk för en webbplats eller app är

• arabiska [2]
  • bengali [2, 3]
  • bulgariska [2]
  • katalanska [2, 3]
  • kinesiska (förenklad)
  • kinesiska (traditionell)
  • kroatiska [2]
  • tjeckiska
  • danska [2]
  • nederländska
  • engelska
  • estniska [123]
  • filippinska [2]
  • finska [2]
  • franska
  • tyska
  • grekiska
  • gujarati [23]
  • hebreiska [2]
  • hindi [2, 3]
  • ungerska
  • indonesiska
  • italienska
  • japanska
  • kannada [23]
  • koreanska
  • lettiska [2]
  • litauiska [2]
  • malajiska [2, 3]
  • malayalam [2, 3]
  • marathi [2, 3]
  • norska [2]
  • polska
  • portugisiska
  • punjabi [2, 3]
  • rumänska [2]
  • ryska
  • serbiska [2]
  • slovakiska [2]
  • slovenska [123]
  • spanska (europeisk)
  • spanska (latinamerikansk)
  • svenska [2]
  • tamil [2]
  • telugu [2]
  • thai
  • turkiska
  • ukrainska [2]
  • urdu [2, 3]
  • vietnamesiska
Obs!

[1] Produktgränssnittet och hjälpcentret för AdSense är för närvarande inte tillgängliga på detta språk.

[2] Produktgränssnittet och hjälpcentret för Ad Manager är för närvarande inte tillgängliga på detta språk.

[3] Produktgränssnittet och hjälpcentret för AdMob är för närvarande inte tillgängliga på detta språk.