Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kom i gang

Konfigurer en testenhet

I denne artikkelen:

Ved å konfigurere en testenhet kan du trygt teste produksjonsannonser og bekrefte implementeringskoden din uten at du risikerer å bryte retningslinjene for ugyldig trafikk i AdMob.

Når du konfigurerer Android- eller iOS-enheten din som testenhet, sender AdMob-nettverket produksjonsannonser i testmodus til enheten og bruker annonseenhets-ID-ene du har opprettet i AdMob-kontoen din.

Merk: Hvis du ikke har opprettet noen annonseenheter ennå, kan du teste implementeringen ved hjelp av demoannonser. Finn ut mer om forskjellen mellom demoannonser og testenheter

Annonser i testmodus

Annonser som leveres til testenheten din fra AdMob-nettverket, har en etikett som viser at annonsene er i testmodus. Sjekk at etiketten for testmodus er oppført i annonsen, før du klikker på en annonse. Hvis du klikker på produksjonsannonser, kan dette medføre brudd på retningslinjene knyttet til ugyldig trafikk. Finn ut mer om hvordan du bruker mediering og testenheter

Merk: Avhengig av hvilken SDK-versjon du bruker, står det kanskje Testannonse i stedet for Testmodus på etiketten.

Klikk for å se eksempelannonser i testmodus

Eksempel på interstitial-annonse i testmodus:

Eksempel på en interstitial-annonse fra AdMob i testmodus.

Eksempel på bannerannonse i testmodus:

Eksempel på et banner i testmodus.

Eksempel på en integrert annonse i testmodus:

Merk: Integrerte annonser i testmodus har ikke etiketten for testmodus. I stedet er «[Testmodus]» oppført i overskriften.

Eksempel på en integrert AdMob-annonse i testmodus.

Bruk testenheter med AdMob-mediering

Hvis du bruker AdMob-mediering eller budgivning, omfatter testmodusen bare annonser som leveres fra AdMob-nettverket, ikke annonser fra andre nettverk.

Påse at tredjepartsannonsekilden viser annonser i testmodus. Hvis du klikker på produksjonsannonser som vises via en tredjepartskilde, risikerer du å bryte retningslinjene.

Veiledning for testing av tredjepartskilder for annonser er tilgjengelig på Google Developers for Android, iOS og Unity.

Legg til testenheter

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Innstillinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Testenheter-fanen.
  4. Klikk på Legg til testenhet.
    Merk: Det maksimale antallet testenheter du kan legge til, er 250.
  5. Gi enheten et navn. Velg navn som gjør at du raskt kan identifisere enhetene i AdMob-kontoen.
    Merk: Enhetsnavnet er synlig for alle som har tilgang til AdMob-kontoen din.
  6. Velg plattformen for enheten.
  7. Skriv inn annonserings-ID-en eller IDFA-en din. Se hvordan du finner IDFA-er eller annonserings-ID-er
  8. Velg hvilken bevegelse du skal aktivere Ad Inspector med:
    1. Ingen: Med dette valget kan du fortsatt aktivere annonseinspektøren, men da med et API-kall. Finn ut mer om annonseinspektøren
    2. Rist
    3. Vri to ganger
  9. Klikk på Lagre
Merk: Det kan ta opptil en time før annonser i testmodus vises i appen. I enkelte tilfeller kan det gå opptil et døgn.

Du kan også legge til en testenhet programmatisk i appen ved hjelp av konfigurasjonen for forespørsler via Mobile Ads SDK. Gjennomgå veiledningen i Google Developers for Android, iOS og Unity.

Endre testenheter

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Innstillinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Testenheter-fanen.
  4. Klikk på navnet på testenheten du vil endre.
  5. Du kan endre enhetsnavnet. Prøv å bruke et navn som gjør at du raskt kan identifisere enhetene i AdMob-kontoen.
    Merk: Enhetsnavnet er synlig for alle som har tilgang til AdMob-kontoen din.
  6. Endre bevegelsen du ønsker å bruke for å aktivere annonseinspektøren. Finn ut mer om annonseinspektøren.
  7. Klikk på Lagre og lukk.

Fjern testenheter

Hvis du fjerner en testenhet, begynner AdMob-nettverket å levere aktive annonser til enheten. Vær oppmerksom på at klikk på publiserte annonser kan føre til brudd på retningslinjene knyttet til ugyldig trafikk.

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Innstillinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Testenheter-fanen.
  4. Velg enheten du ønsker å fjerne.
  5. Klikk på Fjern.
  6. Klikk på Fjern i dialogboksen for bekreftelse.
Merk: Det kan ta opptil en time før annonser i testmodus er fjernet. I enkelte tilfeller kan det gå opptil et døgn.

Finn annonserings-ID-en eller IDFA-en din

Når du skal konfigurere en testenhet i AdMob-kontoen din, kan du finne en ID til enheten din på ulike måter. Vær oppmerksom på at annonserings-ID brukes på Android-enheter, mens IDFA brukes i iOS.

Android

På Android-enheter kan du finne annonserings-ID-en din i enhetsinnstillingene. Gå til Innstillinger, klikk på Google og deretter på Annonser:

Her finner du ID-en for Android-enheter.

Du kan også finne annonserings-ID-en programmatisk. Finn ut hvordan du henter en annonserings-ID brukeren selv kan tilbakestille

iOS

Apple oppgir foreløpig ikke IDFA-en som standard på iOS-enheter. Du kan imidlertid hente IDFA-en via tredjepartsapper. Søk i App Store etter apper som kan hente annonserings-ID-en din, eller finn IDFA-en programmatisk.