Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Sånn kan du bruke budgivningsapporten

Vanlige spørsmål om budgivningsrapporten (beta)

Denne funksjonen foreligger bare i betaversjon inntil videre.

Nedenfor finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene om budgivningsrapporten.

Vis alle  Skjul alle
Hvordan kan Forespørsler i rapporten om medieringsnettverk sammenlignes med verdien oppført under Kvalifiserte forespørsler og Budforespørsler i budgivningsrapporten når annonsekilde er valgt som en dimensjon?

Forespørsler i medieringsrapporten er antallet forespørsler appen din har sendt til hvert annonsenettverk.

Kvalifiserte forespørsler i budgivningsrapporten viser hvor mange forespørsler som er kvalifisert for budgivning. For at annonseforespørsler skal være kvalifisert for budgivning, må de sendes til en medieringsgruppe som inneholder annonsekilder med budgivning, og disse annonsekildene må kunne delta i auksjonen for annonseenheten.

Denne beregningen er avviklet og blir snart fjernet. Finn ut mer om denne endringen.

Budforespørsler i budgivningsrapporten viser til antallet forespørsler som er sendt til en annonsekilde med budgivning.

Hva kan føre til en reduksjon i antallet kvalifiserte forespørsler?
Sjekk at du har lagt til annonsekildene dine med budgivning i de rette medieringsgruppene. Hvis du ikke har lagt til annonsekildene med budgivning i de relevante medieringsgruppene, får annonsekildene et begrenset antall annonseforespørsler.
Denne beregningen er avviklet og blir snart fjernet. Finn ut mer om denne endringen.
Hva kan føre til en reduksjon i antallet budforespørsler?

Sjekk at SDK-en eller adapteren er riktig integrert. Feil implementering kan føre til at budforespørsler ikke sendes.

Finn ut mer om annonsekildene som kan brukes i budgivning, og kravene vi stiller til dem, i Google Developers-veiledningen for Android og iOS.

Hva kan føre til en reduksjon i antallet bud under auksjoner?
En reduksjon i antallet bud under auksjoner kan bety at budet ikke innfridde auksjonskriteriene, for eksempel den laveste eCPM-verdien eller typer annonseformater. Bekreft at annonsekildene med budgivning støtter annonseformatene det målrettes annonser mot via medieringsgruppene dine.