Rapporter

Ofte stillede spørgsmål om rapporten Åben budgivning (beta)

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i betaversion for en begrænset gruppe udgivere.

Nedenfor finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om rapporten Åben budgivning.

Når annoncekilde er valgt som dimension, hvordan skal jeg så forstå Anmodninger i rapporten Formidlingsnetværk sammenlignet med Kvalificerede anmodninger og Budanmodninger i rapporten Åben budgivning?

Anmodninger i rapporten Formidlingsnetværk er antallet af anmodninger, din app har sendt til hvert annoncenetværk.

Kvalificerede anmodninger i rapporten Åben budgivning er antallet af anmodninger, der er kvalificerede til Åben budgivning. En annonceanmodning er kun kvalificeret til Åben budgivning, hvis den sendes til en formidlingsgruppe, som indeholder annoncekilder til Åben budgivning, og de pågældende annoncekilder skal kunne deltage i auktionen om annonceenheden.

Budanmodninger i rapporten Åben budgivning er antallet af anmodninger, der er foretaget på en annoncekilde af typen Åben budgivning.

Hvad kan forårsage et fald i Kvalificerede anmodninger?

Tjek, at dine annoncekilder til Åben budgivning er føjet til de rigtige formidlingsgrupper. Hvis du ikke har føjet annoncekilder til Åben budgivning til dine relevante formidlingsgrupper, modtager annoncekilderne kun et begrænset antal annonceanmodninger.

Hvad kan forårsage et fald i Budanmodninger?

Sørg for, at dit SDK eller din adapter er integreret korrekt. Forkert implementering kan medføre, at budanmodninger ikke sendes.

Få flere oplysninger om de annoncekilder, der er tilgængelige til Åben budgivning, og de tilhørende krav i Google Developers-vejledningen til Android og iOS.

Hvad kan forårsage et fald i Antal bud på auktion?

Et fald i Antal bud på auktion kan skyldes, at buddet ikke opfyldte kriterierne for auktionen, f.eks. minimum-eCPM eller annonceformattyper. Tjek, at dine annoncekilder til Åben budgivning understøtter de annonceformater, der målrettes mod i dine formidlingsgrupper.

Hvad kan forårsage et fald i Matchede anmodninger?

Sørg for, at du har indstillet dine bundgrænser korrekt. Hvis bundgrænsen er for høj, kan det resultere i, at færre anmodninger kan matches.