Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Sådan bruger du rapporten Budgivning

Ofte stillede spørgsmål om rapporten Budgivning (beta)

Denne funktion er i øjeblikket i betaversion.

Nedenfor finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om rapporten Budgivning.

Udvid alle  Skjul alle
Når annoncekilde er valgt som dimension, hvordan skal jeg så forstå Anmodninger i rapporten Formidlingsnetværk sammenlignet med Kvalificerede anmodninger og Budanmodninger i rapporten Budgivning?

Anmodninger i rapporten Formidlingsnetværk er antallet af anmodninger, din app har sendt til hvert annoncenetværk.

Kvalificerede anmodninger i rapporten Budgivning er antallet af anmodninger, der er kvalificerede til at afgive bud. En annonceanmodning er kun kvalificeret til budgivning, hvis den sendes til en formidlingsgruppe, som indeholder annoncekilder fra budgivning, og de pågældende annoncekilder skal kunne deltage i auktionen om annonceenheden.

Denne metric er udfaset og fjernes snart. Få flere oplysninger om denne ændring.

Budanmodninger i rapporten Budgivning er antallet af anmodninger, der er foretaget til en annoncekilde fra budgivning.

Hvad kan forårsage et fald i Kvalificerede anmodninger?
Tjek, at dine annoncekilder fra budgivning er føjet til de rigtige formidlingsgrupper. Hvis du ikke har føjet budgivningsannoncekilder til dine relevante formidlingsgrupper, modtager annoncekilderne kun et begrænset antal annonceanmodninger.
Denne metric er udfaset og fjernes snart. Få flere oplysninger om denne ændring.
Hvad kan forårsage et fald i Budanmodninger?

Sørg for, at dit SDK eller din adapter er integreret korrekt. Forkert implementering kan medføre, at budanmodninger ikke sendes.

Få flere oplysninger om de annoncekilder, der er tilgængelige til budgivning, og de tilhørende krav i Google Developers-vejledningen til Android og iOS

Hvad kan forårsage et fald i Antal bud på auktion?
Et fald i Antal bud på auktion kan skyldes, at buddet ikke opfyldte kriterierne for auktionen, f.eks. minimum-eCPM eller annonceformattyper. Tjek, at dine budgivningsannoncekilder understøtter de annonceformater, der målrettes mod i dine formidlingsgrupper.
Hvad kan forårsage et fald i Matchede anmodninger?
Sørg for, at du har indstillet dine bundgrænser korrekt. Hvis bundgrænsen er for høj, kan det resultere i, at færre anmodninger kan matches.