Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Sovellukset

App-ads.txt: Usein kysyttyä

Alla on vastauksia app-ads.txt‑tiedostoa koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki
Mikä on kehittäjäsivusto?

Kehittäjäsivusto tarjoaa käyttäjillesi lisätietoa sovelluksistasi ja muusta sisällöstä. Sivusto on linkitetty sovelluksesi tietosivulta Google Playssa tai App Storessa.

Lisää kehittäjäsivustosi App Storessa olevien sovellusten markkinointi‑URL‑kenttään.

Mitä teen app-ads.txt‑tiedostolle, jos minulla ei ole kehittäjäsivustoa?
Jos sinulla ei ole kehittäjäsivustoa, sinun on luotava sellainen webhotelliratkaisun kautta. Katso lisätietoja app-ads.txt-oppaasta
Mihin kohtaan sovelluksen tietosivua lisään kehittäjäsivustoni?

Voit lisätä kehittäjäsivustosi sovelluksen tietosivulle seuraavasti:

• Google Play: Lisää verkkosivuston URL-osoite sovelluksen tietojen yhteystietoihin.
    1. Kirjaudu Play Consoleen.
    2. Valitse sovellus.
    3. Valitse vasemmasta valikosta Kaupassa näkyminen > Sovelluksen tietosivu.
    4. Vieritä Yhteystiedot-kohtaan.
    5. Lisää kehittäjäsivuston URL-osoite.
  • Applen App Store: Lisää kehittäjäsivustosi sovelluksen tietosivun markkinointi-URL-kenttään.

Jos olet lisäät kehittäjäsivuston tai päivittänyt sovelluksen tietosivua Google Playssa, AdMobilla kuluu 24 tuntia muutosten

Kuinka kauan AdMobilta menee ladatun app-ads.txt‑tiedoston vahvistamiseen?

AdMob indeksoi ja vahvistaa app-ads.txt-tiedostosi 24 tunnin kuluessa. Odota vähintään 24 tuntia, että app-ads.txt-tiedoston tila ehtii päivittyä.

Jos olet äskettäin päivittänyt kehittäjäsivustosi Play Kaupassa tai App Storessa, sovelluksesi app-ads.txt‑tiedoston vahvistaminen saattaa viedä kauemmin. Odota viikko, ennen kuin pyydät lisäapua.

Miksi en näe app-ads.txt-tiedoston tilaa?

Jos hyväksytyllä sovelluksellasi on ollut vain jonkin verran mainospyyntöjä seitsemän viime päivän aikana, app-ads.txt-tiedoston tila ei välttämättä näy tililläsi. Jos app-ads.txt-tiedoston tilassa ei ole varoituksia, tililläsi ei ole app-ads.txt-ongelmia.

MIksi indeksointirobotti indeksoi app-ads.txt-tiedostoa väärästä linkistä käsin?

Indeksointirobotti saattaa käyttää verkkosivuston aliverkkotunnusta. Lue lisää eri aliverkkotunnuksista, joita indeksointirobotit saattavat käyttää.

Löydät indeksointiin käytettävän tarkan URL-osoitteen tilisi app-ads.txt-tilan tiedoista. Voit määrittää uudelleenohjaussäännön, joka uudelleenohjaa indeksointirobotin indeksoitavasta URL-osoitteesta app-ads.txt-tiedoston oikeaan URL-osoitteeseen.
Miten voin tarkistaa julkaisijatunnukseni?
Löydät julkaisijatunnuksen Tilitiedot-kohdasta, johon pääset valitsemalla sivupalkista Asetukset ja klikkaamalla sitten Tili-välilehteä.
Miksi näen AdMob-tililläni sovelluksen, joka ei ole minun?

Tämä kertoo siitä, että app-ads.txt-tiedosto toimii oikein ja suojaa sinua mainoshuijauksilta. Muista, että app-ads.txt-tiedoston käyttöön ottaneet mainoslähteet ostavat mainosinventaaria vain sovelluksista, jotka sisältävät vahvistetun app-ads.txt-tiedoston.

Huom. AdMobiin lisätään pian mahdollisuus poistaa sovellukset, jotka eivät ole omiasi.

Ottamalla app-ads.txt-tiedoston käyttöön voit varmistaa, että sovelluksesi mainosinventaaria myydään vain sellaisten kanavien kautta, jotka olet ilmoittanut valtuutetuiksi. Näin voit määritellä tarkemmin, kuka saa myydä mainospaikkoja sovelluksestasi, ja estää väärennetyn mainosinventaarin näkymisen mainostajille.