Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

IAB:n CCPA-kehyksen teknisten vaatimusten integrointi

Google ei ole allekirjoittanut IAB Privacyn Limited Service Provider ‑sopimusta. Olemme kuitenkin ottaneet IAB:n CCPA-kehyksen versiota 1.0 koskevat tekniset vaatimukset huomioon Ad Managerissa, AdSensessa ja AdMobissa alla kuvatulla tavalla.

Tekninen integrointi

Google tukee IAB Tech Labin versiota 1.0 koskevia teknisiä vaatimuksia, jotka liittyvät us_privacy-merkkijonon lukemiseen julkaisijoille tarkoitetuissa mainostuotteissamme, ja soveltaa rajoitettua datankäsittelyä, kun merkkijono ilmaisee, että käyttäjä on kieltänyt henkilökohtaisten tietojensa myynnin (katso lisätietoa alempaa).

Mainostagimme ovat vuorovaikutuksessa julkaisijan sivun kanssa us_privacy-merkkijonon noutamiseksi. Mikäli julkaisija päättää käyttää tätä IAB-signaalia, hänen on otettava us_privacy-merkkijono käyttöön sivuillaan IAB Tech Labin julkaiseman teknisen erittelyn mukaisesti.

• Jos IAB-merkkijono osoittaa, että käyttäjä ei ole kieltänyt henkilötietojensa myyntiä, mainokset näkyvät tavalliseen tapaan ja IAB-signaalia ei välitetä muille palveluntoimittajille.
  • Jos IAB-merkkijono osoittaa, että käyttäjä on kieltänyt henkilötietojensa myynnin, Google ottaa käyttöön rajoitetun datankäsittelyn (tästä kerrotaan Ad Managerin, AdSensen ja AdMobin ohjekeskuksessa). Kun rajoitettu datankäsittely on käytössä, Google ei kutsu kolmansia osapuolia reaaliaikaisten hintatarjousten kautta eikä signaalia välitetä muille palveluntoimittajille.

Global Privacy Platform ‑integraatio

Googlen suostumusten ylläpitotyökaluissa käytetään IAB:n Global Privacy Platform (GPP) ‑kehystä CPRA-viesteihin liittyvien kieltäytymispyyntöjen lähettämiseen edellä mainitun IAB:n us_privacy-merkkijonon (jota käytettiin aiemmin CCPA-viestien lähettämiseen) lisäksi. Euroopan talousalueella ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa Google tukee kuitenkin edelleen IAB Europen TCF v2.0 ‑kehystä sellaisenaan (eli ei GPP:n kautta).

Sovellusten tuki

Katso sovelluskehittäjien sivustolta lisätietoja us_privacy-merkkijonon käyttöönotosta Google Mobile Ads SDK:lla.

Interaktiivisten mediamainosten SDK:n (IMA SDK:n) tuki

Katso IMA SDK ‑kehittäjäsivustolta lisätietoja us_privacy-merkkijonon käyttöönotosta Googlen Interaktiivisten mediamainosten SDK:lla.

IMA SDK

IMA DAI SDK

Lue lisää siitä, miten julkaisijoita autetaan noudattamaan Yhdysvaltain tietosuojalakeja.