Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

AdMob- ja AdSense-ohjelmakäytännöt

IAB:n CCPA-kehyksen teknisten vaatimusten integrointi

Google ei ole allekirjoittanut IAB Privacyn Limited Service Provider ‑sopimusta. Olemme kuitenkin ottaneet IAB:n CCPA-kehyksen versiota 1.0 koskevat tekniset vaatimukset huomioon Ad Managerissa, AdSensessa ja AdMobissa alla kuvatulla tavalla.

Tekninen integrointi

Google tukee IAB Tech Labin versiota 1.0 koskevia teknisiä vaatimuksia, jotka liittyvät us_privacy-merkkijonon lukemiseen julkaisijoille tarkoitetuissa mainostuotteissamme, ja soveltaa rajoitettua datan käsittelyä, kun merkkijono ilmaisee, että käyttäjä on kieltänyt henkilötietojensa myynnin (katso lisätietoja alempaa).

Mainostagimme ovat vuorovaikutuksessa julkaisijan sivun kanssa us_privacy-merkkijonon noutamiseksi. Mikäli julkaisija päättää käyttää tätä IAB-signaalia, hänen on otettava us_privacy-merkkijono käyttöön sivuillaan IAB Tech Labin julkaiseman teknisen erittelyn mukaisesti.

• Jos IAB-merkkijono osoittaa, että käyttäjä ei ole kieltänyt henkilötietojensa myyntiä, mainokset näkyvät tavalliseen tapaan ja IAB-signaalia ei välitetä muille palveluntoimittajille.
  • Jos IAB-merkkijono osoittaa, että käyttäjä on kieltänyt henkilötietojensa myynnin, Google ottaa käyttöön rajoitetun datan käsittelyn (tästä kerrotaan Ad Managerin, AdSensen ja AdMobin ohjekeskuksessa). Kun rajoitettu datan käsittely on käytössä, Google ei kutsu kolmansia osapuolia reaaliaikaisten hintatarjousten kautta eikä signaalia välitetä muille palveluntoimittajille.

AdSense haulle, AdSense for Shopping ja AdSense verkkotunnuksille

AdSense haulle-, AdSense for Shopping- ja AdSense verkkotunnuksille ‑palveluihin lisätään IAB-signaalin tuki tammikuun lopussa. Julkaisijat voivat halutessaan rajoittaa datan käsittelyä seuraamalla näitä ohjeita.

Sovellusten tuki

Katso sovelluskehittäjien sivustolta lisätietoja us_privacy-merkkijonon käyttöönotosta Google Mobile Ads SDK:lla.

Interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspaketin (IMA SDK:n) tuki

Katso IMA SDK ‑kehittäjäsivustolta lisätietoja us_privacy-merkkijonon käyttöönotosta Google Interactive Media Ads SDK:lla.

IMA SDK

IMA DAI SDK

Lue lisää siitä, miten julkaisijoita autetaan noudattamaan Yhdysvaltain tietosuojalakeja.