Notifikation

Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Brug af A/B-test i formidling

Maksimer din formidlingseffektivitet ved at udføre A/B-test af forskellige konfigurationer af formidlingsgrupper #A/Btests #waterfalladsources #biddingadsources

Brug A/B-test til at træffe kvalificerede beslutninger om konfigurationen af dine annoncekilder i formidlingen, så du kan øge indtjeningen.

Sådan fungerer A/B-test

Med A/B-test kan du evaluere 2 varianter af en formidlingsgruppe og sammenligne resultaterne. Brug en eksisterende formidlingsgruppe, og opret en variant af den for at identificere den mest effektive. Testen opdeler brugerne af din app mellem den eksisterende konfiguration af formidlingsgruppen og varianten, så effektiviteten kan måles side om side.

Du kan ændre konfigurationen af formidlingsgruppen i variant B ved at:

• Tilføje eller fjerne annoncekilder for at se, hvordan de påvirker formidlingsgruppen
  • Bruge en anden vandfaldsrækkefølge ved at ændre den manuelle eCPM-værdi for annoncekilder
  • Aktivere eller deaktivere optimering af vandfaldsannoncekilder
  • Ændre det antal gange, en annoncekilde kaldes
Bemærk! Testen skal modtage mindst 10.000 annonceanmodninger, før AdMob kan nå frem til et resultat.

Klik for at se et eksempel på en test

AdMob-grænsefladen, der viser et eksempel på AB-formidling.

Testen kører i 90 dage, men du kan stoppe den når som helst. Ud fra resultatet af testen kan du vælge at bruge den oprindelige konfiguration af formidlingsgruppen (variant A) eller varianten (variant B).

Når du har startet A/B-testen, kan du ikke foretage ændringer af variant A eller variant B, før testen stoppes eller afsluttes.Dette er med til at sikre en retvisende og præcis test.

Konfigurer en A/B-test

Følg denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på Opret A/B-test ud for den formidlingsgruppe, du vil oprette en A/B-test for.
  4. Angiv et navn til testen.
  5. Brug skyderen til at indstille brugertildelingen. Dette afgør den procentdel af appbrugere, der tildeles variant B i A/B-testen. Du kan tildele fra 1 % op til 50 % af din appbrugertrafik til variant B. De resterende forbliver i variant A (originalen).
    Bemærk! Når du har angivet brugertildeling og startet testen, kan brugertildelingen ikke ændres.
  6. Skift annoncekildekonfigurationen i variant B. Du kan:
    • Tilføje eller fjerne annoncekilder for at se, hvordan de påvirker din formidlingsgruppe
    • Ændre rækkefølgen af dit vandfald ved at ændre den manuelle eCPM-værdi
    • Aktivere eller deaktivere optimering af vandfaldsannoncekilder
    • Ændre det antal gange, en annoncekilde kaldes
  7. For at sikre korrekt rapportering anbefaler vi, at du bruger unikke annonceenhedstilknytninger, når du bruger den samme annoncekilde i variant A og B. Du kan f.eks. bruge en tilknytning, der ikke allerede bruges i variant A.
  8. Klik på Gem.
  9. Klik på Start test
    Når du har startet A/B-testen, kan du ikke foretage ændringer af formidlingsgruppen, herunder variant A eller variant B, før testen stoppes eller fuldføres. Enhver ændring i løbet af kørslen af eksperimentet vil kunne påvirke resultatet. Det betyder, at du ikke kan redigere annonceenheder, geografisk målretning osv.
  10. Klik på Start i bekræftelsesfeltet. Testen vil så starte i løbet af et par minutter.

Som standard kører testen i 90 dage, men du kan vælge at afslutte testen og foretage en handling ud fra de tilgængelige data. Få flere oplysninger om, hvordan du analyserer A/B-testen og foretager en handling.

Optimale løsninger

• Vælg annonceenheder, der har en tilstrækkelig mængde trafik til, at testen kan nå frem til et resultat. En test skal modtage mindst 10.000 annonceanmodninger, før AdMob kan nå frem til et resultat.
  • Vær opmærksom på kun at ændre én indstilling ad gangen, så du præcist kan tilskrive en forskel i effektivitet til en bestemt ændring.
  • Kør testen i mindst to uger. En større mængde data hjælper os med bedre at kunne estimere, hvilken variant der er mest effektiv.
  • Overvej at bruge forskellige tilknytninger i variant A og B. Dette er med til at sikre nøjagtigheden af testens data og rapportering for dine vandfaldsannoncekilder.