Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Hintatarjousten UKK

Olemme keränneet alle vastauksia hintatarjouksia koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki

Kumppanuuden aloittaminen

Miten voin aloittaa kumppanuuden hintatarjousmainoslähteen kanssa?
Jos haluat aloittaa kumppanuuden, varmista ensin, että sinulla on hintatarjousmainoslähteeseen liittyvä aktiivinen tili. Useimmissa tapauksissa riittää tilin luominen mainoslähteen etusivulla. Lisää sitten mainoslähde välitysryhmään.
Onko minun luotava uusi välitysryhmä hintatarjousten käyttöä varten?
Ei. Voit lisätä hintatarjousmainoslähteitä aiemmin luotuihin välitysryhmiin.
Mitä SDK-versiota minun on käytettävä?
Voit varmistaa, että käytät oikeaa SDK:ta, seuraamalla Google Developersin ohjeita (Android ja iOS). Ohjeet ovat saatavilla jokaiselle mainoslähteelle, joka tukee hintatarjouksia.
Mitä nykyisille mainosverkostoilleni tapahtuu, jos käytän hintatarjouksia?
Nykyisten mainosverkostojesi käyttöä jatketaan entiseen tapaan, ja ne järjestetään waterfall-välitykseen niiden todellisen tuhannen impression hinnan (eCPM) perusteella. Hintatarjoushuutokaupan voittaja sijoitetaan waterfall-välitykseen nykyisten mainosverkostojesi oheen. Waterfall-välitys toimii tavalliseen tapaan. Arvokkain mainoslähde saa ensimmäisenä mahdollisuuden mainostamiseen riippumatta siitä, onko se hintatarjousmainoslähde.
Voinko käyttää mainoslähdettä sekä hintatarjous- että waterfall-mainoslähteenä?

Kyllä. Voit käyttää mainoslähdettä sekä hintatarjous- että waterfall-mainoslähteenä samassa välitysryhmässä. Se on jopa suositeltavaa.

Voinko lähettää mainospyyntöjä Kiinaan?

Voit nyt lähettää hintatarjouspyyntöjä hintatarjousmainoslähteisiin, jotka kohdistavat mainoksia Kiinaan.

Mainosaineistot tarkastetaan tiukkojen maakohtaisten käytäntöjen mukaisesti, ja tyhjien mainosaineistojen julkaisemista ei sallita.

Tämä betaversio ei tällä hetkellä tue mainoslähteitä, jotka käyttävät omaa mobiili-SDK:ta. Mainoslähteiden on käytettävä Google Mobile Ads SDK:ta.

Yleistä

Olen päivittänyt tiedot kolmannen osapuolen hintatarjouslähteen tilillä. Mitä minun pitäisi tehdä AdMob-tililläni?
Varmista, että mainosyksikön mäppäystiedot ovat ajan tasalla. Voit muuttaa niitä AdMob-tilisi Hintatarjouslähteet-välilehdellä.
Voiko hintatarjousmainoslähteitä poistaa?

Kyllä. Voit poistaa hintatarjousmainoslähteitä välitysryhmästä seuraavasti:

1. Klikkaa välitysryhmää, josta haluat poistaa mainoslähteen.
  2. Klikkaa poistettavan mainoslähteen vieressä olevaa valintaruutua.
  3. Klikkaa Muuta tilaa
  4. Valitse Poista.
  5. Klikkaa Tallenna

Jos haluat päättää kumppanuuden hintatarjousmainoslähteen kanssa, ota yhteyttä suoraan mainoslähteeseen.

Miten voin saada tuloja hintatarjousmainoslähteistä?

Useimmista hintatarjousmainoslähteistä kertyneet tulot maksetaan AdMobin kautta. Jotkin mainoslähteet maksavat Hintatarjoukset-ohjelman tulot suoraan sinulle. Näitä mainoslähteitä kutsutaan suoramaksumainoslähteiksi.

Kun lisäät suoramaksumainoslähteen AdMobiin, sinua pyydetään huomioimaan, että mainoslähde maksaa tulot suoraan sinulle. Lisätietoa saat suoramaksumainoslähteen kanssa solmimastasi sopimuksesta.

Lisääkö hintatarjoushuutokauppa viivettä?
Ei. Hintatarjoushuutokauppa toimii Googlen palvelinkeskuksissa, jotka ovat yleensä nopeampia kuin käyttäjien laitteet. Hintatarjoushuutokauppa on käynnissä yhtä aikaa niiden tavallisten prosessien kanssa, joita käytetään AdMob-mainonnassa.
Miten hintatarjoushuutokauppa toimii verkostosopimusten osalta?

Verkostot, jotka voivat osallistua hintatarjoushuutokauppoihin

Verkosto, jonka kanssa sinulla on sopimus, voi osallistua hintatarjoushuutokauppoihin muiden mainoslähteiden ohella. Korkein hintatarjous sijoitetaan waterfall-välitykseen sen todellisen tuhannen impression hinnan (eCPM) perusteella riippumatta siitä, onko sinulla sopimus kyseisen verkoston kanssa.

Jos verkosto ei aseta hintatarjousta huutokaupassa, se voidaan vielä kutsua waterfall-välitykseen. Jos verkosto asettaa hintatarjouksen mutta ei voita huutokauppaa, sitä ei kutsuta enää waterfall-välitykseen.

Verkostot, jotka eivät osallistu hintatarjoushuutokauppaan

Hintatarjoushuutokaupan voittava hintatarjous sijoitetaan waterfall-välitykseen sen todellisen tuhannen impression hinnan (eCPM) perusteella. Jos verkostosopimuksesi todellinen tuhannen impression hinta on korkeampi kuin voittaneen hintatarjouksen, se kutsutaan ensin. Jos verkostosta ei ole saatavilla mainosta, mainos valitaan mainoslähteestä, jonka hintatarjous voitti huutokaupan.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Miksi impressioissa on ristiriitoja AdMob-tilin ja kolmannen osapuolen mainoslähteen tilien välillä?
Pieniä ristiriitoja voi esiintyä impressioiden laskentatapojen eroavaisuuksien ja mahdollisesti myös erilaisten integrointien vuoksi. Jos ristiriitoja on, arvioidut tulot lasketaan AdMob-tililläsi näkyvien impressioiden perusteella.
Miksi tuloissa on ristiriitoja AdMob-tilin ja kolmannen osapuolen mainoslähteen tilien välillä?
Hintatarjoukset-raportit sisältävät todelliset julkaisijalle suoritetut maksut. Kukin verkosto voi esittää tulot omien sopimusehtojensa mukaisesti. Pieniä ristiriitoja voi esiintyä raportointitapojen eroavaisuuksien vuoksi. Jos ristiriitoja esiintyy, AdMob-tililläsi näkyvät arvioidut tulot vastaavat parhaiten hintatarjousverkostoilta saatavaa lopullista maksua.
Vaikuttaa siltä, että mainoslähteet eivät tee hintatarjouksia sovellukseni mainospyynnöistä. Mitä minun pitää tehdä?

Hyvinkin erilaiset mainontaan liittyvät asiat voivat olla syynä sille, että mainoslähde ei tee hintatarjouksia mainosinventaaristasi. Pyynnöstä voi puuttua signaalit, jotka on hankittu mainoslähteen asiakassovelluksen SDK:n uusimman version (jonka on oltava asennettuna sovellukseesi) kautta. Syynä voi olla myös se, ettet ole asentanut GMA SDK:n uusinta versiota. Kyseessä voi olla myös jokin muu mainoslähde- tai määrityskohtainen syy.

Tarkista, että käytät mainoslähteen SDK:n ja GMA SDK:n uusimpia versioita. Voit tarkistaa tämän Mediation Test Suiten avulla. Syy hintatarjousten puuttumiselle voi liittyä myös mainoslähteen omiin asetuksiin tai päätöksentekoon, joten Google-tuella ei useinkaan ole tarkempaa tietoa eikä se näin ollen voi auttaa ratkaisemaan tällaisia ongelmia.

Jos havaitset ongelman tietyssä mainoslähteessä, kirjaudu tilille, jolla mainoslähde on, tarkista mainoslähde määritysvirheiden varalta ja lue ongelmatilanteisiin liittyvät ohjeet.

Miksi täyttösuhteeni laskee?
Jokainen mainontamahdollisuus ei ole samanlainen. Joihinkin mainospaikkoihin liittyy korkeampi käyttäjien aktiivisuus, kun taas jotkin mainospaikat ovat muita näkyvämpiä tai tarjoavat muita todennäköisemmin sellaisen käyttökokemuksen, jota mainostajat toivovat. Siksi jotkin mainosyksiköt tuottavat muita korkeammat tuhannen impression tulot (RPM).
Minulla on ongelmia kolmannen osapuolen mainoslähteen kanssa. Mitä voin tehdä?

Jos sinulla on ongelmia kolmannen osapuolen hintatarjousmainoslähteen kanssa, tutustu alla oleviin ohjeisiin ja ota suoraan yhteyttä mainoslähteeseen.

Mainoslähde Mitä tehdä ongelmatilanteissa
AdColony Ota ongelmatilanteissa yhteyttä AdColonyn asiakasvastaavaan tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@adcolony.com.
Ad Generation

Ota ongelmatilanteissa yhteyttä Ad Generationin tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen media-partner@supership.jp

AppLovin Ota yhteyttä AppLovinin asiakasvastaavaan tai täytä tukipalvelun lomake.
Chocolate Platform by Silverpush Ota ongelmatilanteissa yhteyttä Chocolate Platform by Silverpushin tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@chocolateplatform.com.
Fluct Ota ongelmatilanteissa yhteyttä Fluctin tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contact@fluct.jp.
Improve Digital Ota ongelmatilanteissa yhteyttä Improve Digitalin tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@improvedigital.com.
Index Exchange Ota ongelmatilanteissa yhteyttä Index Exchangen tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ix.square@indexexchange.com.
InMobi Ota yhteyttä InMobin Customer Success Manageriin tai lähetä viesti osoitteeseen googlebidding@inmobi.com.
Media.net Ota ongelmatilanteissa yhteyttä Media.netin tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen admob_openbidding@media.net.
Meta Audience Network Siirry yrityksille tarkoitettuun Metan ohje- ja tukikeskukseen
Mobfox Ota ongelmatilanteissa yhteyttä Mobfoxin tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen openbidding@mobfox.com.
OpenX Ota ongelmatilanteissa yhteyttä OpenX:n tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ob-onlineonboard@openx.com.
PubMatic Ota ongelmatilanteissa yhteyttä Customer Success ‑osastoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen admobsupport@pubmatic.zendesk.com.
Rubicon (Magnite) Ota ongelmatilanteissa yhteyttä Magniten tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen OBSupport@magnite.com.
Sharethrough Ota ongelmatilanteissa yhteyttä Sharethrough'n tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ob@sharethrough.com.
Smaato Ota ongelmatilanteissa yhteyttä Smaaton tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen eb-Salessupport@smaato.com.
Equativ (aiemmalta nimeltään Smart AdServer) Jos sinulla on ongelmia, käy osoitteessa https://help.smartadserver.com/s/.
Sonobi Ota ongelmatilanteissa yhteyttä Sonobin tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen openbidding@sonobi.com.
Tapjoy Lähetä ongelmatilanteissa sähköpostia osoitteeseen support@tapjoy.com tai
integrations@tapjoy.com.
UnrulyX Lähetä ongelmatilanteissa sähköpostia UnrulyX:lle osoitteeseen pubsupport@unrulygroup.com.
Yieldmo Ota ongelmatilanteissa yhteyttä Yieldmon tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen OBSupport@yieldmo.com.
YieldOne Ota ongelmatilanteissa yhteyttä YieldOnen tukeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen y1s@platform-one.co.jp.
Kohtasin ongelman testatessani sovellusta mainostarkistimen avulla. Mitä tämä tarkoittaa?

Kun käytät mainostarkistinta, saatat kohdata seuraavat ongelmat testatessasi hintatarjousmainoslähteitä:

• SDK-signaalia ei löytynyt: Jotkin mainoslähteet saattavat edellyttää SDK:ta ja sitä, että sovitin on asennettu ja määritetty oikein, jotta hintatarjouksia voidaan käyttää. Lue lisää SDK-vaatimuksista (Android ja iOS).

• Käyttäjän suostumusta ei ole: Mainoslähde ei välttämättä täytä hintatarjouspyyntöä koskevia ehtoja, jos käyttäjä ei ole antanut tarvittavaa suostumusta. Tämä voi olla normaalia. Lue lisää suostumustyökalujen (kuten GDPR:n) käyttöönotosta AdMobin käytännöistä ja rajoituksista.

• Mainosta ei palautettu: Mainoslähteet ovat saattaneet jättää hintatarjouksen tekemättä mainospyynnöstä tai eivät välttämättä voi tehdä hintatarjouksia siitä. Tähän voi olla useita eri syitä. Esimerkkejä:
    • Mainoslähde voi tehdä hintatarjouksia vain tiettyjen ehtojen täyttyessä, kuten tietyillä maantieteellisillä alueilla.
    • Mainoslähteellä ei välttämättä ole mainosta hintatarjouspyynnölle.
    • Mainoslähteessä on tapahtunut odottamaton järjestelmävirhe tai aikakatkaisu.

Jos mainoslähde ei tee hintatarjouksia, tutustu kolmantena osapuolena toimivan mainoslähteen dokumentaatioon