Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Multiple Customer Management (beheer van meerdere klanten; MCM)

Veelgestelde vragen over MCM

Hieronder vindt u antwoorden op een aantal veelgestelde vragen over MCM.

Alles uitvouwen  Alles samenvouwen
Hoe krijgen beheerders toegang tot de accountinstellingen van de uitgever?
Alleen de uitgever heeft toegang tot zijn accountinstellingen. Beheerders kunnen de pagina Accountinstellingen van de uitgever niet bekijken of wijzigen.
Hoe krijgen beheerders toegang tot de campagnes van de uitgever?

Momenteel kan alleen de uitgever campagnes via AdMob instellen en beheren.

Hoe krijgen beheerders toegang tot de betalingsgegevens van de uitgever?

Alleen de uitgever heeft toegang tot zijn betalingsgegevens. Beheerders kunnen de pagina Betalingen van de uitgever niet bekijken of wijzigen.

Welke opbrengst is opgenomen in de automatische betaling aan beheerders?
Het percentage voor automatische betaling is alleen van toepassing op de opbrengst van het AdMob-netwerk en bepaalde advertentiebronnen voor Bieden. Opbrengst van een externe waterfall-advertentiebron kan niet automatisch worden betaald via AdMob.
Wanneer ontvangen beheerders de automatische betaling?

Het percentage voor automatische betaling begint binnen één dag vanaf het moment waarop de uitgever uw MCM-uitnodiging via zijn AdMob-account accepteert.

Ook wijzigingen in het percentage voor automatische betaling beginnen binnen één dag vanaf het moment waarop de uitgever de wijziging accepteert.

Beheerders moeten de automatische betaling met de uitgevers bespreken voordat ze de MCM-overeenkomst aangaan. Raadpleeg het AdMob-betalingsschema

Wat zijn geschikte geschatte inkomsten?

Geschikte geschatte inkomsten zijn de totale opbrengst die per uitgever wordt gegenereerd in het AdMob-netwerk. Uw automatische betaling wordt gebaseerd op deze inkomsten zodra ze definitief zijn.

Ga als volgt te werk om uw geschikte geschatte inkomsten te bekijken:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Beheerde accounts.
  3. Ga naar het tabblad Accountdashboard en raadpleeg de kolom Geschikte geschatte inkomsten

Als u een schatting wilt bekijken van de opbrengst van de uitgever voor alle advertentiebronnen, opent u het account van de uitgever

Opmerking: De bedragen zijn schattingen en kunnen anders uitvallen wanneer aan het eind van de maand wordt geverifieerd of uw inkomsten kloppen.