MCM (Multiple Customer Management)

Oversigt over MCM

Med AdMob-værktøjet Multiple Customer Management (MCM) kan du administrere dine kunders AdMob-konti med samme grad af synlighed og kontrol som udgiverne selv.

Derudover får du via værktøjet MCM adgang til diverse kontrolpaneler og rapporter, som giver dig et overblik over din udgiverportefølje, så du bedre kan servicere de udgivere, du administrerer, og imødekomme deres behov.

Hvis du er administrator for en udgiver, kan du få flere oplysninger om administratorer, der bruger MCM

Hvis du er udgiver med en konto, som administreres, kan du få flere oplysninger om udgivere, der bruger MCM