MCM (Multiple Customer Management)

Oversigt over MCM

MCM i AdMob giver en udgiver eller et bureau mulighed for at administrere indtægtsgenereringen via appannoncer på vegne af en gruppe udgivere og deres apps.

Den udgiver, der fungerer som administrator, har ansvaret for at administrere og implementere de øvrige udgiveres strategi for indtægtsgenerering via deres apps.

Værktøjet MCM giver administratoren adgang til de øvrige udgiveres konto, så han eller hun kan administrere indtægtsgenerering, se rapporter, indstille kontrolelementer for blokering og få adgang til deres apps.