Bemiddeling

Testsuite voor bemiddeling

Met de testsuite voor AdMob-bemiddeling kunt u testen of u uw app en advertentieblokken correct heeft geconfigureerd om advertenties van netwerken van derden weer te geven via AdMob-bemiddeling.

U kunt de testsuite gebruiken om integraties van advertentienetwerken te testen zonder wijzigingen aan te brengen in de UI van AdMob.

Stapsgewijze handleidingen voor de testsuite voor bemiddeling zijn beschikbaar voor Android, iOS en Unity