Kom godt i gang

Tilmeld dig optimeringstips

Følg denne fremgangsmåde for at få AdMob-optimeringstips:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Indstillinger på sidebjælken.
  3. Klik på Rediger ud for Mailpræferencer på fanen Personlige indstillinger.
  4. Markér afkrydsningsfeltet Tilpasset hjælp og tilpassede forslag til effektivitetsforøgelse".
  5. Klik på Gem.

Vær opmærksom på, at der kan gå op til ti dage, før denne ændring træder i kraft.

Hvis du foretrækker at framelde dig visse typer meddelelser, kan du følge vejledningen ovenfor og fjerne markeringen i de relevante felter.