Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

AdMob- og AdSense-programpolitikker

Tag en annonceanmodning for brugere i EØS, Storbritannien og Schweiz med henblik på begrænset databehandling

Du kan markere dine annonceanmodninger til at modtage behandling for brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), Storbritannien og Schweiz med henblik på begrænset databehandling ved hjælp af TFUA-tagget (som tidligere blev kaldt for "Tag for under den digitale lavalder"). Denne funktion er udviklet for at gøre det nemmere at overholde persondataforordningen (GDPR, General Data Protection Regulation) og relaterede bestemmelser for beskyttelse af børns personlige oplysninger, f.eks. AADC (Age Appropriate Design Code). Bemærk! Du har muligvis andre juridiske forpligtelser i henhold til GDPR og AADC. Gennemgå alle lovmæssige retningslinjer, og rådfør dig med din egen advokat. Husk! Googles værktøjer har til formål at gøre det lettere at overholde loven, men de fritager ikke den enkelte udgiver for dennes lovmæssige forpligtelser. Få flere oplysninger om, hvordan GDPR og AADC påvirker udgivere.

Når du bruger denne funktion, inkluderes der en TFUA-parameter i annonceanmodningen. Denne parameter deaktiverer tilpasset annoncering, herunder remarketing, for den specifikke annonceanmodning. Den deaktiverer også anmodninger til tredjepartsleverandører af annoncer såsom annoncemålingspixels og tredjepartsannonceservere.

Hvis TFUA-parameteren inkluderes i en annonceanmodning, har den forrang i forhold til eventuelle indstillinger, der anvendes på appniveau.

Se Tag en app til børnemålrettet behandling, hvis du bruger Googles annonceringstjenester og vil anmode om begrænset databehandling i henhold til COPPA på website-, underdomæne- eller appniveau i stedet for pr. annonceanmodning.

Bemærk! Hvis der bruges TFUA (tagForUnderAgeOfConsent) til din app, må bestemte id'er (heriblandt annoncerings-id'et) ikke overføres fra appen til børn eller andre brugere, hvis alder er ukendt. Opdater din SDK til GMA-SDK version 20.6.0 til Android eller nyere og/eller GMA-SDK version 7.67.0 til iOS for at sikre dig, at der ikke sendes annoncerings-id, når en annonceanmodning er tagget med TFUA. Du kan også vælge at deaktivere annoncerings-id for hele din app ved at forhindre integration af tilladelse til brug af annoncerings-id i din app.

Google Mobile Ads SDK

Som appudvikler kan du angive, om du vil have, at Google skal behandle dit indhold som egnet til begrænset databehandling, når du foretager en annonceanmodning.

Du kan anvende tag_for_under_age_of_consent for at angive en begrænset databehandling. Få flere oplysninger i udviklerdokumentationen til Android og iOS.