Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Rapporten

Uw rapporten delen

Als u lid bent van een AdMob-account voor meerdere gebruikers, worden uw opgeslagen rapporten automatisch gedeeld met de andere leden van het account.

Iedereen met toegang tot het AdMob-account kan de gedeelde rapporten in de rapportbibliotheek zien en een kopie van deze rapporten maken. De maker (de eigenaar) is echter de enige die wijzigingen in een rapport kan aanbrengen.