Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Legg til diagrammer i rapporter

Du kan legge til diagrammer i rapportene dine for å illustrere endringer i beregninger over tid. Du kan bruke ulike kombinasjoner av beregninger og sorteringsalternativer for å få bedre innsikt i trendene i rapportene dine og foreta sammenligninger.

Du kan legge til opptil seks diagrammer i hver rapport. Datoperioden som brukes i diagrammet, bestemmes av Dato-filteret som er tatt i bruk for hele rapporten.

Diagrammer kan inneholde data for en enkelt beregning eller to forskjellige beregninger. Hvis to beregninger vises, har linjene som representerer dem i diagrammet, forskjellige farger.

Diagram med én beregning Diagram med to beregninger

Følg fremgangsmåten nedenfor for å legge til et diagram med én eller to beregninger i en rapport:

1. Når du går gjennom rapporten, klikker du på  øverst på rapportsiden.
  2. Velg beregningene du vil vise i diagrammet. Du må velge minst én beregning.
  3. Click Add.
  4. Lagre endringene slik at de blir brukt i rapporten din.