På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Rapporter

Lägga till diagram i dina rapporter

Lägg till diagram i dina rapporter för att visa förändringar av mätvärdena över tid. Du kan använda olika kombinationer av mätvärden och sorteringsalternativ för att förstå trender i dina rapporter och göra jämförelser.

Du kan lägga till upp till sex diagram i varje rapport. Datumintervallet som används i ett diagram definieras av datumfiltret som tillämpas på hela rapporten.

Diagram kan visa data för ett enda mätvärde eller två olika mätvärden. Om två mätvärden visas kommer graferna som representerar dem i diagrammet att visas med två olika färger.

Exempel på ett mätvärdesdiagram i AdMob-gränssnittet. Exempel på ett diagram med två mätvärden i AdMob-rapporter.
Diagram med ett mätvärde Diagram med två mätvärden

Så här gör du för att lägga till ett diagram med ett eller två mätvärden i en rapport:

1. Öppna rapporten och klicka på Knapp för nytt diagram. längst upp på rapportsidan.
  2. Välj de mätvärden som du vill visa i diagrammet. Du måste välja minst ett mätvärde.
  3. Click Add.
  4. Spara ändringarna för att tillämpa dem i din rapport.