På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Rapporter

Lägga till mätvärden i rapporttabeller

Mätvärden tillsammans med filter och dimensioner avgör vilken data som visas i dina rapporter. Mätvärden är kvantitativa mätningar av värdena i informationen som du kan använda för att tolka dina intäkter och din trafik.

Hur fungerar mätvärden?

Funktionellt sett representerar mätvärden de typer av data eller värden som ingår i en rapport. De ordnas vanligtvis i kolumner och innehåller siffror eller procentsatser. När du lägger till dimensioner räknas mätvärdena om baserat på den nya ordning eller de nya grupperingar som dimensionerna skapar. När du lägger till eller tar bort mätvärden medför det att en kolumn med information läggs till i eller tas bort från rapporten.

Var hittar jag mätvärden i mina rapporter?

Du kan välja att visa eller dölja listan över tillgängliga mätvärden i en rapport genom att klicka på ikonen Redigera högst upp i rapporttabellen. Mätvärdena visas i den nedre halvan av det högra sidofältet i tabellen.

Mätvärden som redan visas i en rapport är märkta med kolumnrubriker och visas på tabellens högra sida.

Obs! Standardrapporterna högst upp på sidan Rapporter innehåller olika uppsättningar med mätvärden och dimensioner. När du skapar en ny rapport kan det vara bra att fundera på dessa skillnader innan du bestämmer vilken rapport du ska använda som mall.

Ändra vilka mätvärden som visas

Inte alla tillgängliga mätvärden visas i rapporterna som standard. Du kan redigera rapporttabellen för att välja vilka mätvärden som ska visas.

Så här ändrar du vilka mätvärden som visas i rapporten:

1. Öppna rapporten och klicka på  högst upp i rapporttabellen så att listan över tillgängliga dimensioner och mätvärden visas.
    Exempel på hur du redigerar en rapporttabell i AdMob
  2. Klicka på mätvärdena som du vill lägga till i eller ta bort från rapporten. Valda mätvärden och vald data visas automatiskt i rapporten.
    Exempel på mätvärden i en rapport i AdMob

Använda mätvärden i diagram

Mätvärden kan också visas i diagrammen högst upp i rapporterna. Läs om hur du lägger till ett diagram i en rapport.

Exempel på AdMob-rapporter