Raportit

Mittareiden lisääminen raporttitaulukoihin

Mittareilla, suodattimilla ja ulottuvuuksilla määritetään, mitä dataa raporteissasi näytetään. Mittarit ovat dataan liittyviä kvantitatiivisia mittaustuloksia, joiden avulla voit ymmärtää tulojasi ja liikennettäsi paremmin.

Mikä on mittareiden tehtävä?

Mittarit kuvaavat raportin sisältämää dataa tai arvoja. Ne on yleensä järjestetty sarakkeisiin, ja ne sisältävät erilaisia lukuja ja prosenttiosuuksia. Kun raporttiin lisätään ulottuvuuksia, mittareiden arvot lasketaan uudelleen uuden järjestyksen tai ryhmittelyjen perusteella. Kun lisäät tai poistat mittarin, raporttiin lisätään tai siitä poistetaan tietosarake.

Mistä löydän mittarit?

Voit tuoda esiin tai piilottaa käytettävissä olevien mittareiden luettelon klikkaamalla raporttitaulukon yläosasta kynäkuvaketta Muokkaa. Luettelo näkyy oikealla olevan sivupalkin alaosassa.

Jo käytössä olevat mittarit näkyvät sarakkeiden otsikoissa raporttitaulukon oikeanpuoleisessa osassa.

Raporttisivun yläosassa olevat oletusraportit sisältävät erilaisia mittareiden ja ulottuvuuksien joukkoja. Suosittelemme kiinnittämään huomiota raporttien eroihin, ennen kuin päätät, mistä raportista aloitat.

Näytettävien mittareiden muuttaminen

Kaikkia käytettävissä olevia tietoja ei oletuksena näytetä raporteissa. Voit muokata raporttitaulukkoa, jos haluat valita erilaisia näytettäviä tietoja.

Voit vaihtaa raportissasi näytettäviä tietoja noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kun raportti on auki, klikkaa raporttitaulukon yläosasta  avataksesi käytettävissä olevien ulottuvuuksien ja mittareiden luettelon.
  2. Klikkaa tietoa, jonka haluat lisätä raporttiin tai poistaa siitä. Valitut mittarit ja data näytetään raportissa automaattisesti.

Mittareiden käyttäminen kaavioissa

Mittareita voidaan näyttää myös raporttien yläpuolella olevissa kaavioissa. Lue, miten lisäät raporttiin kaavion.