Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Angiv maksimumklassificeringen af annonceindhold for en app eller en konto

Værktøjer som maksimumklassificering af annonceindhold kan hjælpe dig med at få mere kontrol over indholdet af de annoncer, der vises til dine brugere. Du kan angive en maksimal indholdsklassificering for at hjælpe med overholdelsen af platformens politikker.

Du kan angive maksimumklassificeringen af annonceindhold for en bestemt app eller for hele din konto i AdMob-brugerfladen.

Hvis du bruger SDK'et til at angive maksimumklassificeringen af annonceindhold for hver enkelt annonceanmodning, vil klassificeringen tilsidesætte eventuelle klassificeringer, der er angivet i AdMob-brugerfladen.

Hvis maksimumklassificeringen af annonceindhold i SDK'et f.eks. er angivet til T, og maksimumklassificeringen af annonceindhold i AdMob er angivet til PG, vil annonceindholdet inkludere de annoncer, der er klassificeret som T.

Hvis du angiver maksimumklassificeringen af annonceindhold for en individuel app, vil den klassificering tilsidesætte eventuelle klassificeringer, der er angivet for din AdMob-konto.

Hvis maksimumklassificeringen af annonceindhold for hele kontoen f.eks. er angivet til PG, og maksimumklassificeringen af annonceindhold for en app er angivet til T, vil annonceindholdet inkludere de annoncer, der er klassificeret som T, for den app.

Angiv maksimumklassificeringen af annonceindhold for hele din konto

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering i sidebjælken.
  3. Klik på fanen Klassificering af annonceindhold.
  4. Vælg den maksimumklassificering af annonceindhold, der skal anvendes på hele kontoen. Du skal vælge den maksimumklassificering af annonceindhold, der er mest passende for brugerne af din app.
    Den klassificering, som du angiver her, gælder for alle dine apps, der bruger indstillingen på kontoniveau som standard. Hver klassificering er kumulativ. Hvis du f.eks. vælger T, inkluderer annonceindholdet annoncer med klassificeringen G, PG og T, mens annoncer med klassificeringen MA blokeres.
  5. Klik på Gem.

Angiv maksimumklassificeringen af annonceindhold for en individuel app

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Vælg din apps navn. Hvis du ikke kan finde navnet på listen over de senest benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps for at søge efter navnet på en liste over alle de apps, du har tilføjet i AdMob.
  4. Klik på Kontrolelementer for blokering under din apps navn på sidebjælken.
  5. Klik på fanen Klassificering af annonceindhold.
  6. Klik på kontakten Match med kontoindstilling for at deaktivere matchning af maksimumklassificering af annonceindhold for appen.
  7. Vælg den maksimumklassificering af annonceindhold, der skal anvendes i denne app. Du bør vælge den maksimumklassificering af annonceindhold, der er passende for brugerne af denne app.
    Hver klassificering er kumulativ. Hvis du f.eks. vælger T, inkluderer annonceindholdet annoncer med klassificeringen G, PG og T, mens annoncer med klassificeringen MA blokeres.
  8. Klik på Gem.

Estimeret effekt af en maksimumklassificering af annonceindhold

Når du angiver eller ændrer maksimumklassificeringen af annonceindhold for en bestemt app eller for din konto i AdMob, estimerer AdMob, hvordan denne ændring påvirker antallet af eksponeringer og omsætningen på AdMob-netværket.

Bemærk! Estimaterne er baseret på de seneste 30 dage med data og er ikke en indikation af fremtidig effektivitet. Disse estimater gælder desuden kun for eksponeringer og omsætning fra AdMob-netværket.

Undtagelser mht. Familier

Hvis din app er med i programmet Familier, bliver den maksimumklassificering af annonceindhold, du har angivet på AdMob-brugerfladen, muligvis tilsidesat. Der anvendes følgende klassificeringer af annonceindhold:

• Familier (primært rettet mod børn): Maksimumklassificeringen af annonceindhold tilsidesættes og indstilles til "G". I disse apps må der kun vises annoncer med klassificeringen G.
  • Familier (blandet målgruppe): Maksimumklassificeringen af annonceindhold tilsidesættes og indstilles til "PG", hvis den er højere end PG. I disse apps må der kun vises annoncer med klassificeringen G eller PG.