Varsel

Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

AdMob Beta lanseres 17. mai 2017

Denne kunngjøringen er arkivert og kan være utdatert.

Den nye versjonen av AdMob er appbasert. Dette innebærer at alt dreier seg om appene dine, deriblant den nye navigeringsstrukturen, oppretting av annonseenheter, oversikter og mediering.

Når du oppgraderer AdMob-kontoen din, får du tilgang til eksklusive forbedringer og nye funksjoner:

• Appfokusert navigering: Appene dine er grunnen til at du bruker AdMob. Vi har derfor omorganisert AdMob-brukergrensesnittet for å gjøre det enklere å administrere appene dine. Alt du trenger, er tilgjengelig med noen få klikk.
  • Oversikter: Vi har opprettet nye oversikter for å hjelpe deg med å forstå den generelle helsetilstanden til appens økosystem. Hensikten med oversiktene er ikke å erstatte rapportene, men å tilby dem som et supplement for å gi deg full oversikt over appbruk og beregnet inntekt.
  • Tettere integrering med Google Analytics for Firebase: I AdMob kan du se data fra Google Analytics for Firebase i appoversikten, slik at du slipper å gå ut av AdMob for å gjennomgå brukerberegninger.
  • Medieringsgrupper: Vi har gitt medieringsopplevelsen ny utforming for å hjelpe deg med å tjene mer penger på å bruke AdMob. Ved hjelp av medieringsgrupper kan du organisere medierings-stacken din i forhåndsdefinerte sett med kriterier, slik at du enkelt kan ta dem i bruk for annonseenhetene dine. Du oppretter en medieringsgruppe én gang, og deretter legger du til alle annonseenhetene du vil ta i bruk medieringsgruppen for.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å oppgradere til den nyeste versjonen av AdMob:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Oppgrader på Startside-fanen
  3. Gjennomgå informasjonen på skjermen, og klikk på Oppgrader. Hvis du har ombestemt deg, kan du klikke på Behold standardversjonen for å avbryte oppgraderingsprosessen.
  4. (Valgfritt) Se introduksjonsvideoen om den nyeste versjonen av AdMob.
  5. (Valgfritt) Se over endringene i AdMob-mediering.
  6. Last ned og gjennomgå den personlig tilpassede oppgraderingsrapporten for mediering. I rapporten kan du lese mer om hvordan det nåværende medieringsoppsettet ditt blir konvertert slik at den nye funksjonen for medieringsgrupper brukes under oppgraderingen.
  7. Når du er klar, merker du av i avmerkingsboksen for å bekrefte at du har gjennomgått oppgraderingsrapporten for mediering, og at du er klar til å oppgradere.
  8. Klikk på Oppgrader for å oppgradere kontoen din.
  9. Når oppgraderingen er fullført, klikker du på Fortsett for å ta i bruk det nye AdMob-brukergrensesnittet.
Velkomstillustrasjon.