Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kom i gang

Hvordan brukes AdSense og Google Ads i AdMob?

AdSense

Når du oppretter en AdMob-konto, må du ha en Google-publisistkonto i tillegg for å motta utbetalinger. Hvis du ikke har dette allerede, oppretter vi en for deg under registreringsprosessen.

Hvis du har en Google-publisistkonto, er dette vanligvis en AdSense-konto. Hvis du registrerer deg med e-postadressen du også bruker til AdSense, blir AdMob- og AdSense-kontoen din knyttet sammen.

Hvis du begynte å bruke AdMob først, kan du oppgradere kontoen til å bruke AdSense på denne måten:

1. Gå til https://www.google.com/adsense.
  2. Klikk på Logg på.
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet du bruker i AdMob.
  4. Klikk på Logg på.
  5. Klikk på Bruk nå. Du kan bruke AdSense rett etter at du har klikket på «Bruk nå».

Google Ads

Du må knytte en Google Ads-konto sammen med AdMob-kontoen din for å opprette kampanjer i AdMob. Du kan opprette kampanjer med egenannonser for å krysspromotere appene dine, eller du kan konfigurere direktesolgte kampanjer for å selge annonsebeholdning til annonsører. Finn ut mer om Google Ads: