Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Miten AdMob käyttää AdSensea ja Google Adsia?

AdSense

Kun luot AdMob-tilin, tarvitset myös Google-julkaisijatilin, jotta voit vastaanottaa maksuja. Jos sinulla ei vielä ole julkaisijatiliä, autamme sinua luomaan sen rekisteröitymisen yhteydessä.

Jos sinulla on jo Google-julkaisijatili, se on yleensä AdSense-tili. Jos rekisteröidyt sähköpostiosoitteella, jota käytät AdSensessa, AdMob- ja AdSense-tilisi linkitetään.

Jos olet aloittanut AdMobin käytön ennen AdSensea, voit päivittää tilisi käyttämään AdSensea seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen https://www.google.fi/adsense.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Lisää sähköpostiosoite ja salasana, joita käytät AdMobissa.
  4. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  5. Valitse Ota käyttöön. Pääset heti tämän jälkeen AdSenseen.

Google Ads

AdMob-tilisi on oltava linkitetty Google Ads ‑tiliin, jotta voit luoda kampanjoita AdMobissa. Voit luoda oman yrityksen mainoskampanjoita sovellustesi ristiinmarkkinointia varten tai käyttää suoramyyntikampanjoita mainosinventaarin myymiseen mainostajalle. Lue lisää Google Adsista: