Etusivu ja aloittaminen

AdMobin toiminta

AdMob on Googlen tarjoama työkalu, jolla sovelluskehittäjät voivat ansaita enemmän rahaa sovelluksillaan. AdMob liittää mainoksia sovellukseesi itse määrittämiesi kriteereiden perusteella. Mainokset ovat sellaisten mainostajien luomia ja maksamia, jotka haluavat mainostaa tuotteitaan. Koska kyseiset mainostajat maksavat eri mainoksista eri hintoja, myös ansaitsemasi summa vaihtelee.

AdMobin toiminnassa on seuraavat kolme vaihetta:

1. Luot sovellukseesi mainospaikan.

Mainospaikkasi tulevat mainostajien käyttöön, kun luot AdMobiin mainosyksiköitä. Kun lisäät sovelluskoodiin mainosyksiköt, päätät, missä mainoksia näytetään.

2. Näytämme käyttäjillesi tehokkaimpia mainoksia.

AdMob toimii omassa verkostossaan ja kolmannen osapuolen mainosverkostoissa varmistaen, että sovelluksessasi näytetään kaikkein tehokkaimpia mainoksia.

3. Saat maksun.

Me teemme kaiken taustatyön ja laskutamme mainostajia ja verkostoja sovelluksessasi näytetyistä mainoksista. Sen jälkeen sinä saat maksusi.

Huom. Maksujen saaminen edellyttää AdMob-sääntöjen noudattamista.

REKISTERÖIDY ADMOBIIN

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet yhteen joitakin julkaisijoiden esittämiä usein kysyttyjä kysymyksiä. Tutustumalla seuraaviin kysymyksiin ja vastauksiin saat lisätietoa AdMobin toiminnasta:

Tietoja AdMobista

Mikä AdMob oikein on?
AdMob on maksuton alusta, jolla voit ansaita rahaa näyttämällä kohdistettuja mainoksia sovellussisällön yhteydessä. Voit näyttää osuvia ja kiinnostavia mainoksia sovelluksesi käyttäjille. Voit jopa muuttaa mainosten ulkoasua ja ilmettä, jotta ne sopivat mahdollisimman hyvin sovellukseesi.
Miten AdMob eroaa muista mobiilimainosalustoista?
AdMob yhdistää luokkansa parhaan tekniikan yhdelle alustalle, joten saat tietoja käyttäjistäsi ja voit maksimoida mainostuottosi. Sinun ei enää tarvitse käyttää useita eri työkaluja tai käyttää kalliita kehitysresursseja oman ratkaisun kehittämiseen. AdMobilla voit ansaita rahaa mainosyksiköissä näytettävillä mainoksilla, käyttää oman yrityksen mainoksia ja mainostaa omia sovelluksiasi ristiin tai ilmoittaa suorista tarjouksista asiakkaillesi yhdessä paikassa.
Pitääkö minun valita, mitä mainoksia haluan sovelluksessani näytettävän?

Ei tarvitse. AdMob näyttää sovelluksissasi automaattisesti mainoksia AdMob-verkostosta ja valitsemistasi kolmannen osapuolen verkostoista. Mainokset voidaan kohdistaa sovellussisällön ja yleisön mukaan.

Jos haluat hallita sitä, mitä sovelluksessasi näkyy, voit estää tiettyjen mainostajien ja luokkien mainosten näyttämisen sovelluksessasi.

Kuka päättää, mitä mainoksia sovelluksessani näytetään?

AdMob käyttää mainoshuutokauppaa sivuillasi näytettävien mainosten automaattiseen valitsemiseen kaikista käytettävissä olevista resursseista. Yleensä kaikkein tehokkaimmat mainokset näytetään sovelluksessasi.

Jos haluat hallita sitä, mitä sovelluksessasi näkyy, voit estää tiettyjen mainostajien ja luokkien mainosten näyttämisen sovelluksessasi.

Voinko itse valita sovelluksessani näytettävien mainosten ulkoasun?
Kyllä voit. Voit valita useiden mainoskokojen ja -muotojen joukosta sovellukseesi sopivat.
Näenkö itse mainoksia sovelluksessani?
Kyllä näet. Kun mainokset on otettu käyttöön, näet niitä sovelluksessasi. Muista kuitenkin olla klikkaamatta omia mainoksiasi. Omien mainosten klikkaaminen mistä tahansa syystä kielletään AdSense-ohjelmasäännöissä, ja voi johtaa tilisi lopettamiseen.
Jos näen sovelluksessani mainoksen, josta en pidä, voinko poistaa sen?
Kyllä voit. AdMob-tilin Ad Review Centerin ja eston hallinnan avulla voit tarkistaa yksittäiset mainokset ja valita, näytetäänkö ne sovelluksessasi. Tutustu sivuston mainosten sallimista ja estämistä käsittelevään oppaaseen.

Kulut

Pitääkö minun maksaa AdMobin käytöstä?
Ei tarvitse. AdMobin käyttäminen on maksutonta. Mikä parasta, Google ja käyttämäsi kolmannen osapuolen mainosverkostot maksavat sinulle sovelluksessasi näytettävien mainosten klikkauksista, impressioista ja muista vuorovaikutuksista.

Rekisteröityminen

Miten rekisteröidyn AdMobiin?
Jos olet valmis aloittamaan AdMobin käytön, voit rekisteröityä täällä. Rekisteröidy Google-tilillä, joka on liitetty nykyisiin AdSense- ja Google Ads -tileihisi.

Käytännöt

Liittyykö AdMobin käyttöön käytäntöjä, joita minun on noudatettava?
AdMob-julkaisijoiden on noudatettava AdMob- ja AdSense-käytäntöjä. Jos et noudata näitä käytäntöjä, AdMob-tilisi saatetaan poistaa käytöstä. Teemme usein yhteistyötä julkaisijoiden kanssa, jotta he voivat varmistaa sääntöjen mukaisen toiminnan. Pidätämme kuitenkin oikeuden olla julkaisematta sääntöjemme vastaisia mainoksia, lopettaa mainosten näyttämisen sääntöjemme vastaisilla sivuilla, pidättää maksun tai sulkea sääntöjä rikkovan tilin.

Huomaa, että käytäntöjämme saatetaan muuttaa koska tahansa. AdSensen käyttöehtojen (jotka koskevat myös AdMob-käyttäjiä) mukaan velvollisuutesi on pysyä ajan tasalla AdMob- ja AdSense-käytännöistä, ja noudattaa niitä.

Miten valvotte ohjelmasääntöjen noudattamista?
Valvomme jatkuvasti, että AdMob-julkaisijat noudattavat AdMob- ja AdSense-käytäntöjä. Jos havaitsemme, että julkaisija ei noudata käytäntöjämme tai AdSensen käyttöehtoja, saatamme jäädyttää tai lopettaa tilin.