Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

1.8.2016: AdMobin Mainosta-välilehti jää pois käytöstä

Pyrimme jatkuvasti parantamaan AdMobia. Tästä syystä julkaisemme uuden Kampanjat-välilehden ja jätämme Mainosta-välilehden pois käytöstä.

Alkaen syyskuussa 2016 siirrämme oman yrityksen mainosten kampanjoiden luonnin uudelle Kampanjat-välilehdelle ja kaikkia maksullisten mainosten kampanjoita ja laskutusta on hallinnoitava Googlen AdWords-verkkomainostusohjelmassa.

Tämä muutos vaikuttaa kaikkiin käyttäjiin, jotka luovat oman yrityksen mainosten ja maksullisten mainosten kampanjoita AdMobissa.

Lue lisätietoja