Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

AdMob- og AdSense-programpolitikker

Hvad er sabotage, og hvordan forhindres det

Vi er klar over, at en tredjepart kan generere ugyldig aktivitet på dine annoncer uden din viden eller tilladelse. Dette kan gøres på to måder:

• Manuelt: Vedkommende genererer selv aktiviteten eller opfordrer andre til at gøre det
  • Automatisk: Vedkommende bruger en eller anden form for automatiseret proces, f.eks. en klikrobot

Fordi denne type aktivitet ikke afspejler ægte brugerinteresse mht. annoncerne, forbedrer vi løbende vores afsløringssystem for at kunne identificere disse mønstre og bortfiltrere dem som ugyldige. Få flere oplysninger om, hvordan Google forhindrer ugyldig aktivitet.

Men i sidste ende er det udgiverens ansvar at sikre, at aktiviteten på vedkommendes annoncer er gyldig. Derfor anbefaler vi stærkt, at du gennemgår vores tips til at forhindre ugyldig aktivitet. Du kan også give os besked, hvis du opdager sabotage.

Hvis din konto er blevet deaktiveret på grund af ugyldig aktivitet, og du mener, det skyldtes sabotage, kan du finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål om en deaktiveret konto.